Search
Close this search box.
Barcelona

Barça mag toch spelers kopen

FC Barcelona mag deze zomer toch de transfermarkt op. Begin deze maand legde de FIFA Barcelona nog een transferverbod op, maar nu komt de wereldvoetbalbond daar toch op terug. De ploeg mocht twee transferperiodes geen nieuwe spelers kopen omdat het de regels bij het aantrekken van minderjarige buitenlandse spelers heeft overtreden en moest bovendien een forse boete betalen.

Barcelona ging in beroep tegen die maatregel en nu laat de FIFA op de eigen website weten dat gezien de complexiteit van de zaak en het beroep van Barcelona, de Catalanen de volgende transferperiode toch spelers mogen aantrekken op de transfermarkt. In de tussentijd wordt het beroep door de FIFA verder onderzocht.

Voor Barcelona komt het nieuws als geroepen, omdat de ploeg in de nieuwe transferperiode in elk geval een nieuwe keeper en nieuwe verdedigers wilde aantrekken. Dat is nu dus ‘gewoon’ toegestaan.

ook interessant

Ja hoor, de ultieme charmeur Romario heeft het weer voor elkaar: een prachtige dame heeft haar hart namelijk...

Chapecoense zette afgelopen week een stunt van jewelste neer, door ten koste van San Lorenze de finales van...

We moeten niet raar opkijken als we Willem-Alexander deze zomer op het EK spotten met een vuurrode sjaal...

Van je vriendinnetje moet je het hebben. De bevallige Noah Celik, het bevallige meisje van Richairo Zivkovic, ging...

Feyenoorder Colin Kazim-Ricards geldt als concurrent van matchwinner Anass Achahbar – die twee goals maakte tegen PSV –...

Voetballers zijn enig menselijk gedrag niet vreemd, en helaas zijn er ook genoeg spelers die mensen doodrijden, verkrachten,...