Search
Close this search box.

Dit zijn de Leeftijden van de Bankzitters

Ooit begonnen de Bankzitters als een groepje FIFA-YouTubers, maar inmiddels zijn ze uitgegroeid tot razendpopulaire content creators én artiesten onder de jongere generatie. Matthy, Koen, Milo, Raoul en Robbie zijn in Nederland een enorme hit. Maar hoe oud zijn ze eigenlijk? Al hun leeftijden op een rij.

Matthyas het Lam

Matthyas Maarten het Lam, beter bekend als Matthy, is 29 jaar oud. Hij is op 29 mei 1995 geboren in Ameide, een dorp van 4000 inwoners linksonder in de provincie Utrecht. Het succes van de Bankzitters is grotendeels te danken aan Matthy, die als een van de weinigen van de groep al zeer succesvol was met zijn eigen FIFA-kanaal genaamd Fifalosophy.

Matthy vergaarde bekendheid door zijn FIFA Fridays-serie op het gamekanaal DHD, maar zijn eigen kanaal groeide ook al snel uit tot een succes. Hij onderscheidde zich door niet alleen gamecontent te laten zien, maar vooral veel te editten in zijn video’s. Mede door het gebruik van memes tussendoor en eigen edits, werden zijn video’s enorm vaak bekeken. Het kanaal de Bankzitters profiteerde daarvan en groeide uiteindelijk ook uit tot een groot kanaal.

Koen van Heest

Koen van Heest is op dit moment 26 jaar oud. Hij is op 15 juni 1998 geboren in Haarlem, waar hij ook zijn jeugd doorbracht. Na zijn middelbare school op het Eerste Christelijk Lyceum te hebben doorgebracht, ging hij Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam studeren. Koen is afkomstig uit een rijke familie, maar werd ook zelf zeer succesvol.

Op veertienjarige leeftijd startte hij met DNP zijn eigen YouTube-kanaal. Maar niet alleen daarmee werd hij succesvol, hij bleek ook de ondernemersgeest te hebben. Koen scoorde met het nummer Geen Cartier een hit, die op plek dertien in de Single Top 100 kwam en miljoenen streams op Spotify behaalde. Daarnaast ontwikkelde Koen de videogame Kaasje, die miljoenen keren is gedownload in de App Store.

Milo ter Reegen

Milo ter Reegen is 24 jaar oud. Daarmee is hij de jongste van de Bankzitters. Milo is op 3 augustus 1999 geboren in Gouda. Milo was met zijn gamekanaal duidelijk het minst succesvol van de groep. Hij erkende op jonge leeftijd vooral heel groot fan te zijn geweest van Matthy. Op die manier is hij ook in contact gekomen met de Bankzitters.

Inmiddels focust Milo zich grotendeels op het Bankzitters-kanaal en laat hij zijn eigen kanaal behoorlijk links liggen. Milo woont op dit moment in Utrecht. Hij heeft de opleiding Taal & Cultuurstudies aan de Universiteit van Utrecht gevolgd.

Robbie van der Graaf

Robbie van der Graaf is 26 jaar oud. Rob is op 5 juli 1998 geboren en komt uit Eindhoven, waar hij al bijna zijn hele leven woont. Hij begon in 2013 zijn YouTube-kanaal LuckyGraafNL en groeide al snel uit tot een van de grootste gamingkanalen van Nederland. Inmiddels heeft hij honderdduizenden abonnees.

Voor de oudere generatie is de kans van alle Bankzitters het grootst dat je Robbie weleens voorbij hebt zien komen. Hij was in het verleden namelijk E-sporter voor PSV en schoof regelmatig aan bij prominente sportprogramma’s zoals de raceprogramma’s van Ziggo Sport en de voetbaltalkshows van ESPN (destijds FOX Sports).

Raoul de Graaf

Raoul de Graaf is 29 jaar oud. Daarmee is hij de oudste van de Bankzitters. Hij is op 27 augustus 1994 geboren in Blaricum. Via zijn kanaal FC Roelie kwam hij bij de Bankzitters terecht. Raoul heeft duidelijk de meeste algemene kennis van de groep. Hij komt dan ook regelmatig met feitjes op de proppen, die doorgaans uit de video worden geknipt.

Met zijn deelname aan De Slimste Mens kon hij zijn kennis aan Nederland laten zien. Raoul werd zelfs een keer dagwinnaar in het programma. Ook speelde hij ooit in The Passion mee. Raoul groeide op bij zijn ouders in Het Gooi, waar hij onder meer in Naarden, Laren en Huizen heeft gewoond. Daarnaast heeft hij Marketing & Commerciële economie aan de Hogeschool van Amsterdam gestudeerd.

Samenvattend

Matthy het Lam is 29 jaar oud, Koen van Heest 26 jaar, Milo ter Reegen 24 jaar, Robbie van der Graaf 26 jaar en Raoul de Graaf 29 jaar.

ook interessant

Steeds als je denkt dat hij zichzelf niet kan overtreffen in domheid, bedenkt Mario Balotelli weer wat nieuws....

De transfer is nog niet eens officieel, maar toch wordt Rick Karsdorp’s Instagram-account al overstelpt met AS Roma-fans...

Een achtjarig kind uit Amerika heeft vorige week zijn grote droom uit laten komen. De 8-jarige Atticus Lane-Dupre...

Stel je voor dat de sociale netwerken Facebook, Twitter, Instagram en Whatsapp hun eigen voetbalteams hadden: hoe zou...

Het voetbalseizoen zit er (bijna) op, tijd om terug te kijken op het afgelopen seizoen. De eredivisie eindigde...

Eerder bewezen wij al dat je als Jupiler League-speler ook gewoon een heerlijke meid kunt fiksen. En vandaag...