Search
Close this search box.
Clarence Seedorf

‘Balotelli is topper dankzij Seedorf’

Clarence Seedorf moet er de komende tijd voor zorgen dat hij het beste in Mario Balotelli naar boven haalt. Volgens de Italiaanse bondcoach Prandelli is Seedorf hier ook zeker toe in staat.

“Balotelli zal leren van zijn fouten”, stelde Prandelli. “Hij is een jongen die veel liefde nodig heeft. Krijgt hij die, dan is hij belangrijk voor AC Milan.”

Balotelli maakte zondag de belangrijke 1-1 voor de ploeg van Seedorf, maar misdroeg zich daarna weer naar de supporters van zijn club. Balotelli kreeg geel en werd belaagd door tegenstanders.

Prandelli, die Balotelli eerder al eens liet vallen wegens wangedrag bij een van zijn clubs, heeft vertrouwen in de kersverse Milan-trainer. “Clarence Seedorf weet de juiste woorden te gebruiken. Met zijn hulp kunnen we het beste uit Mario halen.”

ook interessant

Bizar: één van de explosies die plaatsvond rondom het stadion in Parijs, waar op dat moment Frankrijk –...

De kogel is door de kerk, Theo Janssen stopt met voetballen. De middenvelder van Vitesse kan zich na...

Alexander Büttner hield dinsdagavond knap stand, in het kwartfinaleduel van de Champions League tussen zijn club Manchester United...

Ronald Koeman zit in twijfel bij Feyenoord. De coach was na dit seizoen niets liever dan bondscoach geworden...

Ola John gaat zijn voetballoopbaan hoogstwaarschijnlijk voortzetten bij Ajax. De Nederlandse aanvaller mag van zijn club Benfica verhuurd...

Na een lange blessure liet Ronaldinho dit weekend weer zien wat hij kan. De oud-aanvaller van Barcelona en...