Search
Close this search box.
Clarence Seedorf

‘Balotelli is topper dankzij Seedorf’

Clarence Seedorf moet er de komende tijd voor zorgen dat hij het beste in Mario Balotelli naar boven haalt. Volgens de Italiaanse bondcoach Prandelli is Seedorf hier ook zeker toe in staat.

“Balotelli zal leren van zijn fouten”, stelde Prandelli. “Hij is een jongen die veel liefde nodig heeft. Krijgt hij die, dan is hij belangrijk voor AC Milan.”

Balotelli maakte zondag de belangrijke 1-1 voor de ploeg van Seedorf, maar misdroeg zich daarna weer naar de supporters van zijn club. Balotelli kreeg geel en werd belaagd door tegenstanders.

Prandelli, die Balotelli eerder al eens liet vallen wegens wangedrag bij een van zijn clubs, heeft vertrouwen in de kersverse Milan-trainer. “Clarence Seedorf weet de juiste woorden te gebruiken. Met zijn hulp kunnen we het beste uit Mario halen.”

ook interessant

De tijd vliegt! Het is alweer vier maanden geleden dat er weinig fraaie berichten verschenen over Anthony Martial,...

Onze knotsgekke Eredivisie is vaak met geen pen te beschrijven en dat proberen we dus ook niet. Voor...

Het verveelt niet: een weergaloos doelpunt van afstand. Swansea City-middenvelder Jonjo Shelvey zag de bal vanaf de middellijn...

Suzanne Schulting schreef gistermiddag geschiedenis met een gouden plak op de 1.000 meter shorttrack en dompelde heel Nederland...

FC Barcelona – Atletico Madrid was vandaag dé wedstrijd waar heel Europa naar uitkeek. In Camp Nou ontmoetten...

Dat is naar wakker worden: uit bed stappen en er achterkomen dat je huis is leeggeroofd. Het overkwam...