Search
Close this search box.
Balotelli nu al over de scheef

Balotelli nu al over de schreef

Mario Balotelli is sinds kort weer in dienst van AC Milan maar daar bond de club wel een strikte voorwaarde aan vast. Hij moest zich gaan gedragen als een prof.

Deze zogenoemde goed gedrag-clausule hield in dat Balotelli zich echt alleen maar met voetbal moest bezighouden en alle randzaken links moest laten liggen. Geen buitensporige feestjes meer, geen belachelijke t-shirts tonen nadat je toevallig een keertje hebt gescoord, geen onnozele tweets de wereld in sturen, etc. etc.

Helaas voor de club is Super Mario toch alweer over de schreef gegaan. De aanvaller is vorige week op weg naar zijn huis door de politie aangehouden omdat hij 90 km/u reed op een plek waar maximaal 50 is toegestaan.

Gevolg is dat de speler zijn rijbewijs dreigt kwijt te raken en waarschijnlijk zal AC Milan ook een passende maatregel treffen.

De goed-gedrag clausule lijkt een goed idee maar met een eigenwijze dwarrel als Mario Balotelli heb je er niet veel aan, zo is nu wel gebleken.

ook interessant

Liverpool nam het woensdagavond op tegen Huddersfield Town en trainer Jürgen Klopp zag zich genoodzaakt om opvallend te...

David Luiz kreeg gisteravond twee keer een panna te verwerken, beide keren scoorde Suarez. Het belabberde optreden van...

Manchester City kwam met een nipte overwinning op laagvlieger Burnley heel goed weg: de ploeg van Pep Guardiola...

De Boerinnen Kalender wordt al sinds jaar en dag uitgebracht, en is volgens de makers hét bewijs dat...

En we eindigen de berichtgeving over Neymar Jr. vandaag met zijn laatste groet. Eerder kon u al lezen...

Yvonne Coldeweijer () deelt wekelijks de meest pikante verhalen over bekende Nederlanders. Maar als het over Yvonne zelf...