Search
Close this search box.
Copyright-ProShots-1087733

‘Balotelli is weer alleen’

Mario Balotelli en het Belgische model Fanny Neguesha zijn uit elkaar. Italiaanse media melden dat de breuk tussen beiden sinds vorig weekend een feit is.

Dit weekend deed Balotelli nog de gewaagde uitspraak: “Als Real Madrid alsnog naar de finale in Wembley gaat, dan mag de hele ploeg naar bed met mijn Fanny.” Maar ‘mijn’ Fanny zou op het moment van die belofte al niet meer ‘van’ Balotelli geweest zijn dus.

Het enfant terrible van AC Milan zou volgens Italiaanse bronnen sinds vorig weekend weer alleen zijn. De 22-jarige Balotelli werd de voorbije week met enkele goede vrienden alléén in het Milanese nachtleven gezien. Daarna zou hij Fanny definitief gedumpt hebben na het duel van vorige zondag tegen Catania.

Enkele maanden eerder leek Balotelli nog helemaal gek van zijn vriendin: “Met een meisje zoals Fanny kan ik oud worden”, zei hij laatst. “Dankzij haar ben ik rustiger geworden.”

Onderstaande pikante foto van de twee kwam ook niet zo lang geleden aan het licht.

ook interessant

Liverpool en Manchester City troffen elkaar vanmiddag in een heuse strijd om de eerste plaats, die koploper Liverpool...

Niet iedere voetballer heeft een bloedmooie vriendin. Welke spelers van het Nederlands elftal zijn nog vrijgezel?...

José Mourinho had deze week een aanvaring met zijn teamarts Eva Carneiro en besloot haar weg te sturen....

De welbekende WK-spray wordt ook in Nederland geïntroduceerd. Scheidsrechters in de Eredivisie, KNVB-beker en Eerste Divisie krijgen standaard...

Afgelopen week toonden we nog een keeper die trucjes wilde doen in de 16 en daardoor een dom...

Hans Kraay jr. staat nou niet bepaald bekend om zijn zachtaardige temperament en dat bleek ook afgelopen weekend...