Search
Close this search box.
Mario Balotelli slacht ex-vriendin Fanny Neghuesha

Balotelli slacht ex: “Zelfs een coach heeft minder voetballers gehad”

Het was ooit dikke mik tussen Nice-spits Mario Balotelli en Fanny Neguesha. Wat heet: de twee verloofden zich in 2013. Niet voor lang, want een jaartje later was de liefde weer over. Mario heeft sindsdien geen goed woord meer over voor zijn ex.

Fanny (27) is tegenwoordig samen met de Gabonese Southampton-speler Mario Lemina. Het tweetal verwacht een kindje, maar de Brusselse hoeft niet op een felicitatie van haar ex te rekenen. Integendeel!

https://www.instagram.com/p/Bi1bxQPHVRp/?taken-by=goalsandglamour

Een bondscoach heeft minder voetballers

Het begon allemaal met een Insta-story van Balotelli. “Met geld koop je geen vrouwen, wel prostituees”, quote de 27-jarige spits drugsbaron Pablo Escobar.

De woorden waren kennelijk bedoeld voor Fanny, die als een wesp gestoken reageerde. “Het meest trieste aan dit verhaal is dat je zelfs met al je geld er niet in slaagt een vrouw te houden… misschien is daar wel een reden voor?” sneerde ze terug (tekst gaat verder onder de foto).

Mario Lemina en Fanny Neghuesha
© Instagram

Balotelli had een venijnig antwoord klaar. “Ik heb twee mooie kinderen en daar is zij godzijdank niet de moeder van. De reden? Omdat ze niet is opgegroeid met waarden of enige opvoeding. Ik maak geen gezinnen kapot. Dat idee zou nog niet eens in me opkomen. Zelfs een bondscoach heeft minder voetballers gehad. Nee, ook een kind kan haar geen gemoedsrust bezorgen.”

Kortom, het was nog lang gezellig op de Instagram-accounts van beide kemphanen. Eén van de redenen dat het uitging tussen Balotelli en Fanny was het feit dat zij niet direct kinderen met hem wilde, schrijft Het Laatste Nieuws.

fanny-neguesha-22-05
© Instagram
Mario Balotelli en Fanny Neguesha
© Instagram

ook interessant

Aan de carrière van Jonathan Reis lijkt langzaam maar zeker een einde te komen. Bij de Braziliaanse club...

Hij mocht bij Ajax weg omdat ze hem niet goed genoeg vonden, en vanavond heeft hij zelf het...

België verloor vrijdagavond vrij kansloos van Wales en vloog daardoor in de kwartfinale uit het EK in Frankrijk. Twee...

Irritante reclames schijnen te werken, en dat is waarschijnlijk de reden dat we sinds een paar weken de...

We vragen ons sterk af of het huwelijk tussen Maxim Hartman en de NOS een lang leven beschoren is. De flamboyante presentator maakte...

Enkele lollige Willem II-fans beweerden deze week via een spandoek dat NAC-doelman Jelle ten Rouwelaar zijn eigen ballen...