Search
Close this search box.
mario balotelli uit eten met vrienden

Balotelli blijft aan de bal in de bar

Mario Balotelli´s dagen in Liverpool lijken geteld. Mario mocht van trainer Brendan Rogers niet mee op tournee naar Azië en tijdens een workout met de thuisblijvers werd hij ook al niet graag gezien. Nu is hij helemaal van de training verbannen en mag hij niet meespelen in de oefenduels. Andere voetballers zitten in zo´n situatie in zak en as, maar wat doet Mario Balotelli? Die duikt lekker de club in om met wat andere ballen in de weer te gaan.

Portofino partytime

Terwijl Liverpool de laatste oefenduels afwerkt in Engeland is Mario Balotelli ver weg van de voetbalclub. Om precies te zijn bracht hij onlangs een nacht door in het pittoreske Portofino, aan de prachtige Italiaanse kust bij Genoa. Uiteraard had Mario meer oog voor de vrouwelijke rondingen dan voor de schitterende natuurhaven waar Portofino om bekend staat. Mario en een mooie dame worstelden een potje, terwijl beiden op de schouders van vrienden van de voetballer zaten.

Tranen om zijn Porsche

In het shirt van Liverpool zal Balotelli waarschijnlijk niet meer spelen, maar dat feit lijkt hij alleen maar te vieren. Veel emotioneler was hij vorig jaar toen inbrekers zijn huis in Milaan binnen drongen en zijn Porsche mee namen. De voetballer schreef op Twitter: “I feel empty! No emotions … But always fighting for the few people I love. They deserve it.” Zo´n reactie zou je eerder verwachten wanneer je wordt buitengesloten door je werkgever en je je passie, het voetbal, niet meer mag uitoefenen. Maar misschien weet Balotelli gewoon niet hoe eenvoudig het is om een mooie Porsche op de kop te tikken. Zijn gestolen bolide is trouwens ook gewoon terug gevonden, dus zo´n drama was het niet.

Het lijkt erop dat Balotelli voorlopig omringd door mooie vrouwen makkelijker tot scoren komt dan op een voetbalveld. Toen het er even op leek dat een transfer naar Fiorentina mogelijk was, keerden de fans van de club uit Florence zich direct tegen Mario. Het hoofdstuk bij Liverpool lijkt sowieso afgesloten, maar misschien volgen er binnenkort nieuwe avonturen die het nog te verschijnen boek over Balotelli nog veel spannender zullen maken. Tot die tijd kunnen we terugblikken op deze voorlopige ´hoogtepunten´ uit zijn carrière.

ook interessant

Zes Ajax-fans werden afgelopen woensdag aangevallen door fans van AC Milan. Zes van hen belandden zelfs in het...

Het is voor Feyenoord geen must om spelers te verkopen in de komende transferperiode. Technisch directeur Martin van...

Japan heeft een wel heel bijzondere mascotte tijdens het WK 2014 in Brazilië. De mannen van het nationale...

Argentijnen hebben niets met sneeuw. Dat blijkt maar weer uit onderstaande video, waarin we Lionel Messi vernederd zien worden...

Treurig nieuws vanuit Groningen: Voetbal International meldt dat de vader van Erwin en Ronald, die afgelopen week door...

Max Verstappen bewijst tijdens de race in Brazilië weer eens een prima coureur te zijn. Het regent dat...