Search
Close this search box.
Otman Bakkal

‘Bakkal brengt het nog niet’

Feyenoord had duidelijk meer verwacht van de rentree van Otman Bakkal in de Kuip. De speler kwam op 16 september terug na een avontuur in Rusland, maar heeft sindsdien nog geen potten kunnen breken.

Dat Bakkal nog niet van waarde is voor het eerste team valt ook Van Geel tegen. “We wisten dat hij na een jaar zonder wedstrijden bij Dinamo Moskou tijd nodig zou hebben om er te kunnen staan”, zegt Van Geel. “Maar we moeten eerlijk zijn: we hadden verwacht dat hij zijn waarde al had kunnen bewijzen. Als je realistisch bent, moet je inderdaad concluderen dat zijn terugkeer tot op heden nog geen succes is.”

Van Geel betitelde de rentree van Bakkal, die in het seizoen 2011-2012 ook al bij de Rotterdammers speelde, in september als ‘een buitenkansje voor Feyenoord’. Zeker omdat Bakkal voor ‘een zeer bescheiden salaris’ wilde terugkeren in De Kuip.

Voorlopig is een nieuw contract voor Bakkal niet aan de orde, nogal logisch volgens Van Geel: “Daar praten we op dit moment niet over, dat is toch logisch? We moeten afwachten wat er de komende maanden gebeurt. We hadden gehoopt dat Otman er al zou staan. Maar aan de andere kant: dit seizoen is nog lang niet afgelopen, hè.”

ook interessant

Tegenover NU.nl gaat de chef Voetbal van de NOS in op de roep om Jack van Gelder. Hij...

De Oostenrijkse Markus Stöckl staat bekend als één van de snelste mannen op een fiets. De snelheidsduivel stort...

Vele fans bezochten afgelopen week de Open Dag van Ajax. Zo ook deze fan (vanaf 1.15), die speciaal...

Twee spelers van Nederland staan in de top 10 van beste spelers van het WK. De lijst staat...

Als we de verhalen moeten geloven, heeft het Olympisch dorp in Rio de Janeiro meer weg van een...

Vincent Janssen mag er dan bar weinig van bakken bij Tottenham Hotspur, zijn teamgenoten krijgen dagelijks voetballes van...