Search
Close this search box.
"Badr deed dochter Estelle"

“Badr deed dochter Estelle”

‘Happy hooker’ Xavier Hollander is inmiddels 72, maar weet nog steeds hoe ze de boel op stelten kan zetten. De oud-prostituee en schrijfster werd geïnterviewd door Volkskrant Magazine en deed daar een kinky anekdote over Badr Hari uit de doeken.

Dat ging niet over de vermeende romance met Cristiano Ronaldo, maar over een mogelijke affaire met Joëlle: de dochter van zijn toenmalige vriendin Estelle Cruijff. Mocht je niet tegen vieze praatjes kunnen, dan zou ik onderstaand verhaaltje overslaan.

“Badr Hari heeft een tijdje tegenover me gewoond, in het huis van Gullit”, oreert Hollander. “Op een dag lag hij bij het zwembad in de tuin. Estelle was waarschijnlijk aan het shoppen. Komt haar dochter van 14 in bikini aangelopen. Wil je mijn rug insmeren, vraagt dat meisje hem op geile toon.”

De stijlvolle dame vervolgt: “Nou, dat werd me toch een flirten en opwinding! Ik kon niets zien, maar werd behoorlijk opgewonden van wat ik hoorde. Daar ben ik lekker op gaan masturberen. Net op mijn hoogtepunt kwam mevrouw Estelle de tuin ingelopen. ‘Sodemieter op’, riep ze tegen haar dochter, ‘blijf met je poten van mijn vriendje af!’ Op dat moment kwam ik klaar.”

Klinkt heel spannend, maar volgens Estelle klopt er geen biet van. “Er is niets gebeurd wat er ook maar op lijkt. Heb je nou echt een meisje van veertien nodig om je boek te verkopen?”, sneert ze in De Telegraaf naar Hollander.

ook interessant

Dat onze koning een fervent sportfan is, weten we langer dan vandaag. Willem-Alexander duikt steevast op bij elk...

IJsland plaatste zich vanavond dankzij een 1-2 zege op Oostenrijk voor de achtste finale van het EK. De...

Frank de Boer houdt er zeer moderne werkwijzen op na in zijn zoektocht naar een geschikte assistent. Zo...

Met de boodschap “Homo? Boeit geen flikker.” op de boot, vaart de KNVB op dit moment mee met...

Auw! In het duel Everton-Tottenham komt Everton-spits Romelu Lukaku het strafschopgebied inrennen. Hugo Lloris, de doelman van Tottenham,...

Als het over de recente spelersgeschiedenis van Ajax gaat, zal iedereen de namen van Sneijder, Van der Vaart...