Search
Close this search box.
"Badr deed dochter Estelle"

“Badr deed dochter Estelle”

‘Happy hooker’ Xavier Hollander is inmiddels 72, maar weet nog steeds hoe ze de boel op stelten kan zetten. De oud-prostituee en schrijfster werd geïnterviewd door Volkskrant Magazine en deed daar een kinky anekdote over Badr Hari uit de doeken.

Dat ging niet over de vermeende romance met Cristiano Ronaldo, maar over een mogelijke affaire met Joëlle: de dochter van zijn toenmalige vriendin Estelle Cruijff. Mocht je niet tegen vieze praatjes kunnen, dan zou ik onderstaand verhaaltje overslaan.

“Badr Hari heeft een tijdje tegenover me gewoond, in het huis van Gullit”, oreert Hollander. “Op een dag lag hij bij het zwembad in de tuin. Estelle was waarschijnlijk aan het shoppen. Komt haar dochter van 14 in bikini aangelopen. Wil je mijn rug insmeren, vraagt dat meisje hem op geile toon.”

De stijlvolle dame vervolgt: “Nou, dat werd me toch een flirten en opwinding! Ik kon niets zien, maar werd behoorlijk opgewonden van wat ik hoorde. Daar ben ik lekker op gaan masturberen. Net op mijn hoogtepunt kwam mevrouw Estelle de tuin ingelopen. ‘Sodemieter op’, riep ze tegen haar dochter, ‘blijf met je poten van mijn vriendje af!’ Op dat moment kwam ik klaar.”

Klinkt heel spannend, maar volgens Estelle klopt er geen biet van. “Er is niets gebeurd wat er ook maar op lijkt. Heb je nou echt een meisje van veertien nodig om je boek te verkopen?”, sneert ze in De Telegraaf naar Hollander.

ook interessant

Een vaste rubriek van het sportblad Helden is ‘de eerste keer’. Deze week was Anouk Hoogendijk, een van de sterren...

Er zijn van die weetjes die niet eens voorbij komen in een quiz, omdat ze te gemakkelijk zijn....

Rusland heeft het logo voor het WK 2018 onthuld. Zoals altijd zijn de meningen over het embleem verdeeld...

De tijd dat FIFA zijn concurrent PES volledig wegvaagde is voorbij. PES 2016 wordt zeer lovend ontvangen door...

Van de poule van Nederland speelde vannacht om 00:00 uur ook de wedstrijd Chili v Australië. Een uitgemaakte...

Louis van Gaal wordt analist langs de lijn bij de internationale wedstrijden die Ziggo Sport uitzendt. De voormalig...