Search
Close this search box.
ROnald en Joscha

AZ-fan vraagt vrouw ten huwelijk via reclamebord

Joscha Janssen uit Alkmaar wilde graag dat haar vriend haar ‘groots en meeslepend’ ten huwelijk zou vragen. Daarop bedacht haar vriend Ronald iets unieks.

Zaterdagavond werd Joscha als eerste vrouw in Nederland via een reclamebord van een voetbalstadion ten huwelijk gevraagd. In de 15e minuut van de wedstrijd AZ-FC Utrecht stond er ineens op een reclamebord: ‘Joscha Janssen, wij samen zijn de bom. Liefste, wil je met me trouwen?’

Even kon Joscha geen woorden uitbrengen: “Ze kon eerst geen woord uitbrengen,’ zegt Ronald, groot AZ-supporter. “Dus ik dacht: zeg nou nog wel even ‘ja’. Maar na een paar seconden kwam toch het verlossende woord.’

Het hele kunstje liep nog bijna mis. “We kwamen op weg naar het stadion in de file. Ik dacht: het zal toch niet. Ik kneep hem wel even. Maar we waren gelukkig 2 minuten na het begin van de wedstrijd op de tribune,” zegt Ronald. Daarna tikte hij zijn vriendin aan: “Let maar even op de reclameborden, zei ik. Gelukkig vermoedde ze niets.”

AZ vond het idee zo leuk, dat de Zaandammer de ‘reclametijd’ cadeau kreeg. Hij deed het met opzet al na een kwartier. “Ik dacht: laten we maar het begin van de wedstrijd pakken, want voor je het weet gaat het mis. Wordt de wedstrijd gestaakt, of krijgen we 5-0 klop,” zegt hij lachend. Maar alles liep volgens plan. “Ze vond het supertof,” zegt Ronald.

ook interessant

Afgelopen jaar won wielrenner Tom Dumoulin de tijdrit tijdens het WK wielrennen in het Noorse Bergen. Daarom mag...

Een gelhoofdfittie bij BNR Radio! Wilfred Genee is niet alleen goed in het stangen van Johan Derksen, ook...

Een overstap van Ajax naar Feyenoord is altijd controversieel. Zo ook in het geval van Kenneth Vermeer, die...

Naast iedere profvoetballer staat over het algemeen een beeldschone dame, die niet bang is voor een camera, pronkt...

Terwijl wij ons bezighouden met onze selectie voor het WK. Is ook Frankrijk geschokt door het niet selecteren...

Jan Boskamp staat natuurlijk voornamelijk bekend om zijn truien en t-shirts van JAKO, waarin hij steevast bij ieder...