Search
Close this search box.
Avicii stierf op gruwelijke wijze

Avicii stierf op gruwelijke wijze

Er is meer duidelijkheid over de dood van Tim Bergling, beter bekend als de wereldberoemde dj Avicii. Het Amerikaanse roddelmedium TMZ zocht uit dat de Zweed zich op gruwelijke wijze van het leven beroofde.

Bergling (28) gebruikte een glasscherf van een gebroken wijnfles, vertellen bronnen aan TMZ. Daarmee zou hij in zijn hals, of pols hebben gesneden. De muzikant was op dat moment op vakantie in Oman, op het landgoed van een familielid van een sjeik. De precieze toedracht rondom de zelfmoord is onduidelijk.

De familie van Avicii bracht al een verklaring naar buiten waarin ze stellen dat Bergling moeilijk kon omgaan met zijn roem en niet gemaakt was voor de spotlights. Hij leed dan ook aan depressies en was een overmatig drinker. Avicii zette in 2016 al een punt achter zijn carriè. Maar, schreef zijn familie vorige week: “Hij kon niet langer verder. Hij wilde rust vinden.”

ook interessant

Owen Wijndal werd in de zomer van 2022 voor tien miljoen euro opgepikt door Ajax bij AZ. In...

Het stormt bij Vitesse en oud-eigenaar Merab Jordania gooit de beerput volledig open. Hij heeft aan de Telegraaf...

Voor de Ultra’s in Italië is voetbal zeker geen spelletje. De geschifte hooligans van AS Roma schoten gisteren...

Dat Gareth Bale hard kan lopen dat weten we wel. In het duel van zijn land Wales tegen...

Als je als werknemer lekker in lingerie in een blad wil staan, moet dat gewoon kunnen. Toch? Nou,...

De Franse scheidsrechter Stéphane Jochem debuteerde afgelopen weekend in de Ligue 1. Dat was geen onverdeeld succes, want...