Search
Close this search box.
Dit zijn alle auto's van Max Verstappen

Alle auto’s van Max Verstappen: dit is zijn superdeluxe wagenpark

Miljoenen Nederlanders zien Max Verstappen regelmatig rijden in de RB19, maar de Formule 1-coureur heeft nog veel meer auto’s tot zijn beschikking. Wij zetten het hele wagenpark met acht peperdure auto’s van Max Verstappen voor je op een rij.

Alle auto’s van Max Verstappen:

Aston Martin DB11 AMR

Een van de auto’s in het wagenpark van Max Verstappen is de Aston Martin DB11 AMR. Zeker geen misselijke bak, want de auto beschikt over een twaalfcilindermotor in een V-vorm en heeft 639 pk. Daar betaal je doorgaans zo’n 300.000 euro voor als je deze auto nieuw wil hebben.

Max Verstappen rijdt in een Aston Martin DB11 AMR
© Aston Martin

Aston Martin Valkyrie

De Aston Martin Valkyrie is een hybride sportwagen met een beperkte productie. In samenwerking met Red Bull heeft Aston Martin dit model op de markt gebracht. In totaal zijn er maar 235 van gemaakt en één daarvan staat in de garage van Max Verstappen. De bolide heeft een 6,5 liter natuurlijk aangezogen V12-motor met een vermogen van 1146 pk. Door de beperkte productie is deze auto meer dan 3,2 miljoen euro waard.

Max Verstappen heeft een Aston Martin Valkyrie in zijn wagenpark staan
© Aston Martin

Renault Sport R.S. 01

Ooit reed Max Verstappen met een Renault-motor in zijn Formule 1-bak, maar ook in zijn garage heeft hij nog een Renault staan. De Renault Sport R.S. 01 heeft een 3,8 liter V6-motor die 500 pk produceert. De krachtbron is gekoppeld aan een zevenversnellingsbak. Ook voor deze bak moet je een kleine drie ton op tafel leggen.

De Renault Sport R.S. 01 behoort tot de autocollectie van Max Verstappen
© Wikipedia

Ferrari 488 Pista

Tijd voor wat Ferrari’s in het wagenpark van Verstappen! Met de Ferrari 488 Pista heeft de Nederlander een auto met een nieuwprijs van 390.000 euro in zijn collectie. Deze bak heeft acht cilinders, die een vermogen van 670 pk produceren. Deze Ferrari loopt 1 op 8.1.

De Ferrari 488 Pista staat bij Max Verstappen in zijn garage
© Ferrari

Ferrari Monza SP2

Mocht je nog niet onder de indruk zijn, Verstappen heeft een nog veel duurdere Ferrari in bezit. Van de Ferrari Monza SP2 rijden er slechts 499 rond op deze aardkloot, maar Verstappen heeft hem te pakken. De auto is ruim 4,5 meter lang, heeft een vermogen van 810 pk en gaat in 2.9 seconden (!) van 0 naar 100 km/uur. Je moet er wel 1,6 miljoen euro voor overmaken, maar dan heb je ook zeker wat!

Max Verstappen is de eigenaar van een Ferrari Monza SP2
© Ferrari

Honda NSX

Nadat Red Bull Racing is overgestapt van een Renault-motor naar een Honda-motor, werd het voor Verstappen ook tijd om een Honda toe te voegen aan zijn autocollectie. De Honda NSX heeft een biturbo V6-motor die 507 pk kan produceren. Daarmee kun je een topsnelheid van 307 km/uur bereiken. En dat voor maar 118.000 eurootjes.

Het wagenpark van Max Verstappen beschikt over een Honda NSX
© Honda

Porsche 911 GT2 RS

Een echte autoliefhebber heeft uiteraard ook nog ergens een Porsche in de garage staan, al is het maar voor het idee. Voor 353.000 euro heb je deze bak met 6-cilindermotor, goed voor 700 pk, in huis.

Max Verstappen heeft een Porsche 911 GT2 RS in zijn garage
© Porsche

Mercedes-Benz C63 S AMG

Tot slot heeft ons aller Max ook nog een Mercedes in zijn wagenpark staan. De Mercedes-Benz C63 S AMG beschikt over een 8-cilindermotor in V-vorm en produceert 510 pk. Een auto van ruim 1700 kilogram die je al op de kop tikt voor een nieuwprijs van 143.000 euro.

De Mercedes-Benz C63 S AMG completeert de autocollectie van Max Verstappen
© Mercedes-Benz

ook interessant

Het WK-stadion in de Braziliaanse stad Sao Paulo, dat tijdens het komende wereldkampioenschap 2014 in gebruik zal genomen...

Het was één grote rollercoaster in het shorttrack vandaag. Een sublieme Suzanne Schulting wist goud te veroveren voor...

Oké: in de titel zeggen we Europa, maar uiteraard zijn het vooral de buurlanden die ons voortdurend herinneren aan onze EK-loze zomer....

Woensdagavond speelt Ajax in Amsterdam de bekerwedstrijd tegen Feyenoord. De supporters van de Rotterdammers zijn niet welkom in...

Manchester City mag het dit seizoen dan stukken beter doen dan de grote concurrent United, Mike Tyson heeft...

Wil je invallen, mag dat niet omdat je je trouwring nog om hebt. Wil je die af doen,...