Search
Close this search box.
Malanda van VFL Wolfsburg

‘Auto met Malanda reed veel te hard’

Vorige week bereikte het trieste nieuws ons dat Junior Malanda om het leven kwam door een auto-ongeluk. Langzaamaan komen er via de politie en enkele andere experts steeds meer zaken aan het licht over de oorzaak van het fatale ongeval.

De Belgische jeugdinternational Malanda van VfL Wolfsburg overleed zaterdag terwijl een bevriende voetballer zonder geldig rijbewijs met een snelheid van tussen de 150 en 250 km/u over de Duitse snelweg reed.

Malanda en zijn vrienden waren gehaast om de luchthaven te bereiken, waar het vliegtuig van Wolfsburg richting Zuid-Afrika zou vertrekken. Zij waren onderweg vanuit Brussel. Op sociale media postten zijn nog dat ze met hoge snelheid onderweg waren.

In combinatie met het slechte weer en de hoge snelheid vloog de auto, waar Malanda op de achterbank lag te slapen, over de kop. De Belg werd uit de auto geslingerd en overleefde het ongeluk niet.

Rond 15.30 uur ging het echter mis: de Volkswagen Touareg ging bij zware regen en rukwinden over de kop. Malanda – die op de achterbank lag te slapen – werd uit de auto geslingerd. De aanvoerder van de Belgische beloften overleefde de klap niet.

De chauffeur was de 20-jarige Anthony D’Alberto, een jeugdspeler van Anderlecht. Hij reed zonder geldig rijbewijs voor het buitenland rond en raakte zwaargewond. Ook de andere passagier Jordan Atheba (20) liep zware verwondingen op.
Belgisch voetbaltalent komt om in auto-ongeluk

ook interessant

Het lijkt erop dat Oranje Leeuwin Victoria Pelova momenteel geen relatie heeft, al zijn er wel de nodige...

In de Engelse competitie zijn ze niet zo flauw, gangmaker Joey Barton van Queens Park Ranger vond het...

Het schaatsgeweld is weer in alle hevigheid losgebarsten en in dit Olympische seizoen zal de strijd weer spannender...

De tijd vliegt! Het is alweer vier maanden geleden dat er weinig fraaie berichten verschenen over Anthony Martial,...

Jong Oranje was afgelopen vrijdag zelf nog verantwoordelijk voor een onmogelijk doelpunt, maar de beloften van het Nederlands...

Frank de Boer werd vorige week al na 77 dagen ontslagen als trainer van Crystal Palace. Zijn zelfspot...