Search
Close this search box.
Assistent-bondscoach Jong Oranje gearresteerd

Assistent-bondscoach Jong Oranje gearresteerd

Paul Bosvelt, de assistent-bondscoach van Fred Grim bij Jong Oranje, is in de nacht van maandag op dinsdag gearresteerd door de politie.

Volgens De Stentor wordt de 46-jarige assistent ervan verdacht met een 47-jarige vriend voor de deur van St. Tropez in Deventer beveiligers of medewerkers van de uitgaansgelegenheid te hebben mishandeld.

De oud-speler van onder meer Go Ahead Eagles zou nog steeds vastzitten. Op het moment van de arrestatie was er in St. Tropez een feest gaande met daarbij spelers, bestuursleden en sponsors van Go Ahead Eagles.

Ook de vriend van Bosvelt is aangehouden. “Erg vervelend dat het is gebeurd. Ik heb gehoord dat het incident heeft plaatsgevonden, al ken ik de details niet”, zegt Go Ahead-voorzitter Edwin Lugt tegen De Stentor.

ook interessant

We kennen Jan Boskamp natuurlijk als de omvangrijke oud-voetballer die regelmatig bij het programma Voetbal International aanschuift. Het...

Als je deze site wat langer volgt, wist je al dat schaatster Letitia de Jong de vriendin is...

Met het ontslag van Tim Sherwood is de weg voor Frank de Boer naar Tottenham Hotspur vrij. De...

Handbalster Estavana Polman, sinds een tijdje de vriendin van voetballer Rafael van der Vaart, kende haar vriend amper...

Boze fans uit Uruguay hebben verdediger Paul Dummett van Newcastle United met de dood bedreigd. Dat meldden Britse...

De terugkeer van Marko Vejinovic in Feyenoord is tot dusver niet echt succesvol, maar dat is natuurlijk geen...