Search
Close this search box.
Benzema en Di Maria

Arsenal-trainer wil Real-duo

Arsenal herstelde zich gisteravond in Istanbul met een 0-3 overwinning van de slechte seizoensstart in de premier league. Arsenal-trainer Arsene Wenger wil zich echter toch gaan versterken, mede door de kritiek op zijn slappe handelen op de transfermarkt..

Volgens de Engelse BBC richten de Gunners de pijlen nu op Real-spelers Karim Benzema en Angel Di Maria. Om de selectie te versterken heeft Arsenal vele miljoenen op de plank liggen. Voor Benzema zou de club uit Londen zo’n 45 miljoen euro over hebben. Eerder probeerde Wenger al tevergeefs om Gonzalo Higuain en Luis Suarez vast te leggen.

Wenger is al langer gecharmeerd van zijn landgenoot Benzema, die in 2009 van Lyon naar Madrid trok. Angel di Maria kwam een jaar later van Benfica naar de Spaanse hoofdstad.

ook interessant

Sierd de Vos: je houdt van hem of je haat hem – een middenweg is er niet. Twitteraar...

Rose Bertram is natuurlijk altijd een berichtje waard. De bloedmooie vriendin van Gregory van der Wiel poseerde onlangs...

Het Spaanse Real Sociedad staat met één been in de Champions League door een 0-2 uit-overwinning op Olympique...

Wesley Sneijder heeft zijn strepen in het voetbal ruimschoots verdiend, terwijl broertje Rodney (26) opviel door zijn vele...

Het was vreemd op televisie, Frank Snoeks die halverwege de wedstrijd Nederland – Costa Rica ineens zegt: “Verdomme,...

Louis van Gaal was gisteren te gast bij RTL Late Night, waar hij het weer niet kon nalaten...