Search
Close this search box.
arno-vermeulen-onthult-deze-vi-man-haat-hij-het-meest

Arno Vermeulen onthult: deze VI-man haat hij het meest

Vaste Voetbal Inside-kijkers weten dat men in de populaire voetbalshow niet echt te spreken is over NOS-man Arno Vermeulen. De verslaggever wordt, vanwege zijn tafeltennisverleden, steevast ‘witte Chinees’ genoemd door Johan Derksen.

Vermeulen kan niet zo zitten met die titel, laat hij aan de Vara Gids weten. “Ach ja, dat was zeker in het begin zo, maar dat is inmiddels al minder aan de hand”, stelt hij. “Het was voor mij echt geen issue. Ik heb ook geen dingen gehoord waarvan ik zeg: dat kan niet, dat is ver over de grens.”

De chef voetbal van de NOS vindt het juist een compliment dat Studio Voetbal zo vaak ter sprake komt bij de concurrent. “Er waren uitzendingen waarin ze eerst een halfuur over Studio voetbal praatten. Een groter compliment kan je toch niet krijgen?” aldus Vermeulen.

Ook Derksen, die het vaak op hem gemunt heeft, zet geen kwaad bloed bij Vermeulen. De man die hem wél irriteert, heeft iets meer gel in zijn haar. “Ik vind de rol van Genee eigenlijk kwalijker”, zegt de commentator. “Hij gooit vaak het balletje op en gaat dan wachten tot Derksen ’m inkopt. Derksen is tenminste direct.”

ook interessant

Een fantastische reclame van kledingmerk Van Gils, die de pakken van het Nederlands elftal heeft ontworpen. Leeuwenfluisteraar Kevin...

Vrijgezellige heren die dachten kans te maken, helaas pindakaas: topsprinter Dafne Schippers is van de markt. De wereldkampioene...

De grote sterren van FC Barcelona namen het woensdagavond op tegen de Engelse kampioen Leicester City. Lionel Messi...

Hansie Hansie komt met zijn eigen WK-lied! In navolging van collega’s Johan Derksen en Wilfred Genee gaat de...

Het zal je verbazen hoeveel beroemde mensen naast hun werk, gokken als hobby. Het kan voor velen als...

Maak kennis met Gusta Lamers, de vriendin van Milan van Dongen. Vrouw moeten we zeggen, want ze stapten...