Search
Close this search box.
Armenteros

Armenteros: ‘Willen niks liever dan winnen’

De nieuwe aanwinst van Feyenoord, Samuel Armenteros heeft zin om voor zijn nieuwe club. Spelen in De Kuip is een droom volgens de aanvaller die dit seizoen gehuurd wordt. “Het mooiste stadion van Nederland met de beste sfeer”, zegt Armenteros.

“Ik ken het van de wedstrijden met Heracles. Het is nu prettig de fans achter me te hebben en niet tegen me”, knipoogt hij. “Want dat een vijandige Kuip indrukwekkend is, staat vast.”

Armenteros is blij dat hij zich een heel seizoen kan bewijzen. “Bij Anderlecht kwam ik zeven maanden geleden in de winterstop binnen en dat is toch lastig. Het is jammer dat ik bij Feyenoord de voorbereiding heb gemist, omdat in die periode het systeem en de automatismen worden ingeslepen. Maar ik weet zeker dat ik met de steun van mijn medespelers en de technische staf snel mijn plek in de groep zal vinden.”

Armenteros wil zich bewijzen bij Feyenoord en kijkt uit naar de strijd: “Ik denk dat het duidelijk is dat als een club als Feyenoord twee keer verliest, we niets liever willen dan winnen. Te beginnen zondag in Amsterdam.”

ook interessant

Ronald de Boer is voor de vijfde keer vader geworden, zo laat de oud-voetballer aan Shownieuws weten. Zijn...

Van haar overspelige vriend Kjeld tot haar ruzie met Rintje Ritsma: vijf dingen die je nog niet wist...

De Algerijnse voetballer Ali Sami Yachir was dit weekend verantwoordelijk voor een van de grootste missers die je...

In het nieuwe reclamespotje van Calvé Pindakaas is Robin van Persie de hoofdrolspeler. Althans, een jongetje van vijf...

Nu de Nederlandse bondscoach Louis van Gaal zo goed als zeker bij Manchester United gaat tekenen beginnen de...

Brazilië leek met een 1-0 voorsprong tegen Paraguay hard op weg naar de halve finale van de Copa...