Search
Close this search box.
Armenteros

Armenteros: ‘Willen niks liever dan winnen’

De nieuwe aanwinst van Feyenoord, Samuel Armenteros heeft zin om voor zijn nieuwe club. Spelen in De Kuip is een droom volgens de aanvaller die dit seizoen gehuurd wordt. “Het mooiste stadion van Nederland met de beste sfeer”, zegt Armenteros.

“Ik ken het van de wedstrijden met Heracles. Het is nu prettig de fans achter me te hebben en niet tegen me”, knipoogt hij. “Want dat een vijandige Kuip indrukwekkend is, staat vast.”

Armenteros is blij dat hij zich een heel seizoen kan bewijzen. “Bij Anderlecht kwam ik zeven maanden geleden in de winterstop binnen en dat is toch lastig. Het is jammer dat ik bij Feyenoord de voorbereiding heb gemist, omdat in die periode het systeem en de automatismen worden ingeslepen. Maar ik weet zeker dat ik met de steun van mijn medespelers en de technische staf snel mijn plek in de groep zal vinden.”

Armenteros wil zich bewijzen bij Feyenoord en kijkt uit naar de strijd: “Ik denk dat het duidelijk is dat als een club als Feyenoord twee keer verliest, we niets liever willen dan winnen. Te beginnen zondag in Amsterdam.”

ook interessant

Ronaldinho heeft in Brazilië zijn vorm weer aardig teruggevonden en wie weet mag hij met het Braziliaanse elftal...

Een wel heel bijzondere manier om een penalty te nemen. Een aanloop nemen, struikelen, snel opstaan en de...

Wie zich wel eens op Whatsapp begeeft (oftewel, iedereen), kan er niet omheen: de vele emoji’s die ons...

De lijst van mogelijke Ronaldo-scharrels is lang: er is bijvoorbeeld deze dame, dit mooie meisje, deze schoonheid en ook...

De chick van Graziano Pellè zal trots geweest zijn op haar vriendje gisteravond. De spits van Italië maakte...

Ajax-goalie Kenneth Vermeer mocht tegen FC Groningen weer komen opdraven als vervanger van de geblesseerde Jasper Cillessen. De...