Search
Close this search box.
Arie Boomsma woest op Johan Derksen

Arie Boomsma woest op Johan Derksen: “Zin om wat schedels te klieven”

Fitnessgod Arie Boomsma heeft weinig op met de heren van Voetbal Inside. Johan Derksen waagde het ooit kritiek te hebben op zijn programma ‘Uit de kast’, waarbij de presentator jongeren hielp met het openbaren van hun seksuele voorkeur. Een slecht plan, vond Derksen. Onzin, aldus Boomsma.

Volgens Johan bezorgt Arie de jongeren die hij helpt alleen maar kopzorgen. “Zo’n jongen kan zich niet meer in het café vertonen, wordt niet meer opgesteld bij de plaatselijke voetbalclub en Arie gaat naar de volgende.”

“Wil ze alle hoeken van de studio laten zien.”

Maar Arie maakt zich bij het YouTube-kanaal #FIRST boos om die uitspraken. “Wat ik erg vindt is dat hij eigenlijk zegt: als je homo bent kun je niet meer voetballen en dan mag je niet meer in het café komen. Dat is natuurlijk onzin”, foetert de presentator. “Als ik dit terugkijk, dan kook ik natuurlijk en dan heb ik echt wel zin om een paar schedels te klieven. Ik zou graag live met ze in debat gaan en ze alle hoeken van de studio laten zien.”

Maar, daar komt het nooit van, aldus Arie. De heren van VI durven niet. “Als je ze in het echt tegenkomt zijn ze een beetje bangig. Ze zullen nooit iets zeggen waar hun doelgroep het niet mee eens is.”

https://www.youtube.com/watch?v=ICkPgkXzxik?t=570

ook interessant

Of het waar is weten we niet, maar volgens het Italiaanse Tuttosport zou Clarence Seedorf, de kersverse trainer...

De spelers van PSV zijn vanochtend flink geschrokken. Vlak na aankomst van de selectie van Philip Cocu bij...

De situatie van Abdelhak Nouri staat voetbalminnend Nederland nog vers in het geheugen. Het veelbelovende Ajax-talent zakte op...

Om Tom Egbers kun je niet heen als je van voetbal houdt. Benieuwd naar zijn gezinssituatie? Dit zijn...

Arsène Wenger had er duidelijk zwaar de pest in na de uitschakeling van zijn ploeg in de Champions...

De Olympische Winterspelen zijn een paar dagen onderweg, dus tijd om de balans op te maken. Nee, we...