Search
Close this search box.
anouk-hoogendijk

Anouk Hoogendijk’s eerste keer

Een vaste rubriek van het sportblad Helden is ‘de eerste keer’. Deze week was Anouk Hoogendijk, een van de sterren van de Oranje-dames, aan de beurt.

Naast triviale vraagjes (‘de eerste keer dat je voetbalde’, ‘de eerste keer dat je scoorde voor Oranje’) zaten er ook wat ondeugende dingetjes tussen. En dat vinden we hier bij Goals and Glamour natuurlijk reteinteressant.

Zo werd Anouk gevraagd wanneer ze voor het eerst dronken was. Duidelijk voor het NIX-tijdperk, want het gebeurde toen ze een puber was.

“Ik ben bijna nooit dronken, maar ik denk dat het tijdens een vakantie in Frankrijk geweest moest zijn”, vertelt de middenveldster. “Ik was 16 en had genoeg cocktails op..”

Ook komen we te weten aan welke jongen ze haar hart voor het eerste verpandde. “Op de basisschool ben ik meerdere keren verliefd geweest, maar de allereerste was Sidney,” is ze openhartig.

Of Sidney en Anouk nog steeds een item zijn, kunnen we helaas niet achterhalen. Deze rubriek schreeuwt dus om een uitbreiding!

ook interessant

Graziano Pellè is na zijn vier wedstrijden schorsing weer terug bij Feyenoord dit weekend. Zijn trainer Ronald Koeman...

Sylvie, you naughty girl! De ex van Raf liet gisteravond voor een miljoenenpubliek duidelijk merken dat ze het...

Mario Balotelli´s dagen in Liverpool lijken geteld. Mario mocht van trainer Brendan Rogers niet mee op tournee naar...

Manchester United heeft een stichting die zich inzet om jonge mensen te motiveren, te leren en te inspireren...

Bayern München ging gisteravond ten koste van Arsenal door naar de kwartfinales van de Champions League. Arséne Wenger...

FC Utrecht-aanvaller Kristoffer Peterson heeft een lange blessure overgehouden aan een opstootje op de training. Hij is zeker...