Search
Close this search box.
anouk-hoogendijk

Anouk Hoogendijk’s eerste keer

Een vaste rubriek van het sportblad Helden is ‘de eerste keer’. Deze week was Anouk Hoogendijk, een van de sterren van de Oranje-dames, aan de beurt.

Naast triviale vraagjes (‘de eerste keer dat je voetbalde’, ‘de eerste keer dat je scoorde voor Oranje’) zaten er ook wat ondeugende dingetjes tussen. En dat vinden we hier bij Goals and Glamour natuurlijk reteinteressant.

Zo werd Anouk gevraagd wanneer ze voor het eerst dronken was. Duidelijk voor het NIX-tijdperk, want het gebeurde toen ze een puber was.

“Ik ben bijna nooit dronken, maar ik denk dat het tijdens een vakantie in Frankrijk geweest moest zijn”, vertelt de middenveldster. “Ik was 16 en had genoeg cocktails op..”

Ook komen we te weten aan welke jongen ze haar hart voor het eerste verpandde. “Op de basisschool ben ik meerdere keren verliefd geweest, maar de allereerste was Sidney,” is ze openhartig.

Of Sidney en Anouk nog steeds een item zijn, kunnen we helaas niet achterhalen. Deze rubriek schreeuwt dus om een uitbreiding!

ook interessant

Andy van der Meyde was gisteren te gast in De Wereld Draait Door vanwege zijn realitysoap. Net als...

Zes Ajax-fans werden afgelopen woensdag aangevallen door fans van AC Milan. Zes van hen belandden zelfs in het...

Ook in Utrecht is Michiel Kramer allesbehalve populair. Een ‘dappere’ fan stond bij de spelerstunnel klaar om de spits...

Het was een gemengd avondje voor Cristiano Ronaldo. De steraanvaller van Real Madrid schoot prachtig raak tegen FC...

Voetballers hebben een druk leven waarin voetbal vooral centraal staat. Veel voetballers leven voor de spanning van de...

Je hoeft niet verder te zoeken dan Nederland om exotische voetbalvrouwen te spotten. Sterker nog: je hoeft zelfs...