Search
Close this search box.
AnneKee is de vriendin van De Ligt

Dit is het leuke vriendinnetje van Matthijs de Ligt

Het blessureleed van Matthijs de Ligt is na maandenlang revalideren voorbij. Gelukkig had hij in die zware tijd een trouwe steun en toeverlaat. Trouwe volgers zullen inmiddels wel weten wie dat is: AnneKee Molenaar is de vriendin van Matthijs de Ligt. De twee wonen samen in Turijn. Gezinsuitbreiding is ook al een feit: Matthijs en AnneKee hebben twee honden.

De voorstopper was lang gelukkig met Annick Diekman, zijn jeugdvriendinnetje. Maar twee jaar geleden kwam er wat beroering in het privéleven van de Abcoudenaar. Op het gala van de Golden Boy verscheen Matthijs plotsklaps met AnneKee.

En wie mag deze mooie dame dan wel wezen? Wel, het is de dochter van voormalig Ajax-speler Keje Molenaar, die na zijn voetbalcarrière aan de slag ging als advocaat. AnneKee klust bij als model. en naar haar leeftijd blijft het gissen, want dat is nergens terug te vinden.

AnneKee Molenaar is de vriendin van Matthijs de Ligt
© Instagram

Misverstand op Insta

Hoe het sprookje rond De Ligt en AnneKee zich heeft voltrokken? Daar liet de dame zelf in gesprek met Life After Football wat over los. Hun eerste foto van het Golden Boy-gala maakte veel los. “Omdat Matthijs zelf niet veel deelt via social media, dachten zijn volgers nog dat hij in zijn vorige relatie zat”, vertelt ze aan het tijdschrift. “Onze foto samen kwam voor hen dus vrij onverwachts; er stonden comments onder als ‘op het moment dat hij een prijs wint, ruilt hij z’n vriendin in’. Na twee weken hield het gelukkig op.” En dat terwijl Matthijs pas een appje naar AnneKee stuurde toen het uit was met Annick. Wat een misverstand!

In het interview laat AnneKee ook even weten dat ze zelf geen voetbalfan is en het liefst met Matthijs staat te koken of een serietje kijkt. Oordeel zelf of De Ligt het goed getroffen heeft met zijn nieuwe meisje! Domme vraag, toch?

AnneKee Molenaar met een dinnetje
© Instagram
AnneKee Molenaar op het strand
© Instagram
AnneKee Molenaar met een intelligente blik
© Instagram

ook interessant

Kijk, nu hebben we je aandacht! In het geld kunnen zwemmen a la Dagobert Duck willen we natuurlijk...

Nicol Kremers werd ooit een bekende Nederlander door haar relatie met vakantieparkeigenaar Peter Gillis en hun eigen realitysoap,...

Zijn broer Siem tekende een paar weken geleden een contract bij Newcastle United, maar Luuk de Jong vertrekt...

Luuk de Jong wil liever nog vandaag dan morgen vertrekken bij zijn club Borussia Mönchengladbach. De aanvaller is...

Amerika speelde voor de WK-kwalificatie een waar sneeuwduel tegen Costa Rica. Zie hier de beelden van de wedstrijd...

Johan Cruijff heeft de strijd tegen longkanker verloren. De legendarische nummer 14 is op 68-jarige leeftijd overleden, zo...