Search
Close this search box.
Ana Obregon is de vriendin van Hirving Lozano

Dit is het schattige vriendinnetje van PSV’er Hirving Lozano

Heel Eindhoven hoopt dat de teruggekeerde Hirving Lozano opnieuw gouden tijden gaat beleven met PSV. Dat lijkt er wel in te zitten, dus laten we eens kijken welke vrouw er achter de razendsnelle vleugelaanvaller schuilgaat. Dat is Ana Obregón.

De vriendin van Hirving Lozano heet Ana Obregón en is net als haar wederhelft afkomstig uit Mexico. Het paar is al vele jaren bij elkaar en heeft ook al twee kinderen. Best opmerkelijk, want dat was al het geval toen Chucky 23 was en bezig was aan zijn eerste periode in Eindhoven.

Ana Obregón is de vrouw van Hirving Lozano

Hirving en Ana ontmoetten elkaar al op jonge leeftijd in Pachuca, een stad in Mexico. Ze startten met daten toen ze beiden vijftien jaar oud waren. Lozano was er sowieso vroeg bij, want op achttienjarige leeftijd vroeg hij Ana al ten huwelijk. In 2014 trouwde het koppel, toen Lozano nog niet eens zijn debuut in het profvoetbal had gemaakt.

Ana Obregón is de vriendin van Hirving Lozano
© Instagram

Ook de kinderen kwamen snel. Dochter Ana Daniela werd ook geboren in 2014 en zoon Rodrigo kwam in mei 2017 op deze aarde. In al die jaren is Ana meeverhuist met haar grote liefde. Eerst naar Eindhoven, toen naar Napels en inmiddels wonen ze weer in Brabant. Naast twee kinderen hebben ze ook een hond. Daarnaast houdt Ana erg van paardrijden, wat ze dan ook regelmatig doet als Hirving naar de training is.

Hirving Lozano werd al op 18-jarige leeftijd vader
© Instagram

Lozano zelf gaf later aan heel snel volwassen te zijn geworden door als tiener al vader te zijn geworden. Daarnaast vertelde hij dat hij van het eerste salaris dat hij kreeg van Pachuca direct het overgrote deel in babykleding en speelgoed stak. Waar hij zich binnen de lijnen nog weleens als een kind kan gedragen, maakt hij buiten het veld dus juist een heel volwassen indruk.

Geen model, maar gelukkig moeder

Verder kunnen we uit Ana’s sociale media opmaken dat ze een echte gezinsvrouw is. Op haar account zijn louter familiekiekjes met vriendlief en hun kinderen te vinden. Ana is dan ook geen rondborstig bikinimodel, maar een heel normale dame. Ook wel eens verfrissend, toch? Tijd voor een fotocollage van Ana Obrégon, de vriendin van Hirving Lozano.

Ana Obregon is de vriendin van Hirving Lozano
© Instagram
De vrouw van Lozano met zijn kinderen
© Instagram
Lozano heeft een relatie met de Mexicaanse Ana
© Instagram
De liefde van PSV'er Lozano
© Instagram
Hirving Lozano is getrouwd met Ana Obregón
© Instagram
Ana Obregón is de vrouw van Hirving Lozano
© Instagram

ook interessant

Onze knotsgekke Eredivisie is vaak met geen pen te beschrijven en dat proberen we dus ook niet. Voor de mensen...

Eendagsvliegen, one-season-wonders of gewoon loze beloftes: in dit lijstje kijken we naar 10 Eredivisie-spelers die hun vergaarde status...

Paul Onuachu: wij hadden nog nooit van hem gehoord, maar hij zal nog steeds door de hoofden van...

Cristiano Ronaldo kreeg rust met het oog op het WK clubteams, en dus werd Sergio Ramos dit weekend de...

Max Verstappen rijdt volgend jaar voor het team met de naa Aston Martin Red Bull Racing, dat heeft...

Waar je hem van wilt kennen, zijn zijn zeer knappe dochters. Wij stellen ze graag aan je voor:...