Search
Close this search box.
Pellè

‘Als Pellè gaat scoren worden we tweede’

Graziano Pellè is na zijn vier wedstrijden schorsing weer terug bij Feyenoord dit weekend. Zijn trainer Ronald Koeman rekent erop dat Pellè Feyenoord naar de voorronde van de Champions League kan schieten.

“Het is wel typisch Nederlands dat we zo’n jongen eerst groot maken en hem vervolgens na een paar fouten proberen klein te maken”, meent Koeman. “Graziano is oud en wijs genoeg om hiermee om te gaan. Als Pellè straks weer kan spelen en gaat scoren, worden wij tweede. Dan sluit hij het seizoen goed af voor zichzelf en voor Feyenoord. Hoe zijn toekomst daarna eruit ziet, is een zaak voor hemzelf en de club. Wij verwachten nog wel wat van Graziano.”

Afgelopen week baarde Pellè opzien door met zijn Ferrari naar de club te komen, terwijl Feyenoord wordt gesponsord door Opel. “Ik vind ook dat wij als staf en spelers een verplichting hebben richting dat merk”, zegt Koeman. “Ik heb zelf ook een andere auto, maar kom altijd met die van de club naar trainingen en wedstrijden. Alleen mag je af en toe best eens een keer in iets anders rijden, zolang het maar niet elke dag is. Dat is bij Graziano niet het geval.”

ook interessant

Milan-coach Massimiliano Allegri is ontslagen. Blijkbaar was de nederlaag tegen degradatie-kandidaat Sassuolo de welbekende druppel die de emmer...

Niet alleen hij, maar zijn hele gezin is uiterst sportief. Maak kennis met de vrouw en kinderen van...

Vaste prik op zondag: in sneltreinvaart door het belangrijkste nieuws op Goals and Glamour van deze week! 10....

We spelen volgende week eindelijk weer ergens om, maar de Oranjekoorts is tot een dieptepunt gedaald. Na het...

De hele wereld keek mee toen Robin van Persie zijn wereldgoal tegen Spanje maakte. Dat is goed te...

De Mexicaanse Feyenoord-spits is ook buiten de lijnen binnen. Dit is Fer Serrano, de bekende en excentrieke vriendin...