Search
Close this search box.
Almere City deelt keiharde diss uit aan Twente-fan

Almere City deelt keiharde diss uit aan arrogante Twente-fan

FC Twente mag dan rechtstreeks uit de Eredivisie gedegradeerd zijn, de seizoenskaarten van de club gaan als warme broodjes over de toonbank in Enschede en omstreken.

Daar is Twente-fan Sjors Nijhuis maar wat trots op. Dat mag natuurlijk, maar hij liet het op Twitter wel op heel merkwaardige wijze blijken. “Binnen een halve dag meer seizoenskaarten verlengd bij FC Twente dan er bij Almere City in het stadion passen!” schreef de supporter, een tikkeltje arrogant.

Dat is natuurlijk vragen om moeilijkheden en die kwamen er dan ook. Het officiële Twitter-account van Almere City hapte toe en knipoogde: “Maar wij hebben nog zicht op de Eredivisie.” De Jupiler League-club staat in de volgende ronde van de play-offs, door winst op MVV. Daarin treft het waarschijnlijk Roda JC.

ook interessant

De Betweters Hugo Borst en Koert Westerman komen deze avond bij elkaar en bespreken het aankomende eredivisieweekend. Eerst...

De stadions in Brazilië zijn nog niet klaar voor de Confederations Cup, die over enkele maanden gehouden wordt....

De Zwitserse bondscoach Ottmar Hitzfeld heeft geen verrassende namen opgenomen in WK-selectie van 23 spelers. vrijgegeven voor het...

Basisspeler bij Feyenoord en ook privé heeft hij niets te klagen! Dit is Kristy Willemstijn, de bloedmooie vriendin...

Wie van heerlijke voetbaltrucs houdt moet er even twee minuten goed voor gaan zitten. In deze reclame van...

Hij is er elke dag te vinden, maar misschien kan Sjaak Swart zich morgen maar beter niet bij...