Search
Close this search box.
Vermogen en vriend Monica Geuze

Huis, vermogen en vriend Monica Geuze: alles over de FHM500-winnares

Monica Geuze maakte onlangs bekend te stoppen met haar vlogs. De ex-vriendin van voetballer Lars Veldwijk werd in Nederland bekend door haar video’s over haar privéleven op YouTube. Maar wie is Monica’s vriend en wat is eigenlijk haar vermogen? Wij vertellen je alles!

In het kort

  1. Monica Geuze in FHM: winnares FHM500
  2. Vriend Monica Geuze: vrijgezel, maar geruchten genoeg
  3. Vermogen Monica Geuze: miljonair door YouTube en Instagram
  4. Huis Monica Geuze: problemen met ex
  5. Monica doet veel meer dan vloggen

1. Monica Geuze in FHM: winnares FHM500

Dat Monica Geuze een knap meisje is, is geen geheim. Maar wist je ook dat ze de knapste vrouw van Nederland is geweest? In 2021 eindigde Monica Geuze in de FHM500 boven vrouwen als Doutzen Kroes, Victoria Koblenko, Geraldine Kemper, Yolanthe Cabau en Katja Schuurman en werd ze verkozen tot ‘Mooiste Vrouw van Nederland 2021’. “Dat vind ik wel echt een bizar rijtje. Stuk voor stuk ontzettend knappe vrouwen. Maar Doutzen en Yolanthe voelt nog steeds heel erg out of my league“, vertelde ze aan FHM. Zie hieronder de foto’s.

2. Vriend Monica Geuze: vrijgezel, maar geruchten genoeg

Hoewel Monica Geuze jarenlang een vriend heeft gehad, is ze momenteel weer op de markt. In het verleden had ze een relatie met voetballer Lars Veldwijk, waarmee ze dochter Zara-Lizzy kreeg. Na een mindere periode tussen de twee, hebben zij nu weer normaal contact. Vervolgens ontmoette ze Robbert Kroese via een datingapp en dat werd de nieuwe vriend van Monica Geuze.

Monica maakte begin 2023 echter niet alleen bekend te gaan stoppen met vloggen, maar ook dat haar relatie met Robbert ten einde was. De twee gingen in goed overleg uit elkaar, maar Monica wilde er verder niet op ingaan. “Het voelt wel als de juiste keuze.” Een nieuwe liefde laat op zich wachten, al werd Monica dit jaar onder meer gespot met Hakim Ziyech (puur vriendschappelijk, beweerde ze) en Rijk Hofman. Met laatstgenoemde zou ze zijn betrapt op de wc…

Robbert Kroese was de vriend van Monica Geuze
© Instagram: @Monicageuze

3. Vermogen Monica Geuze: miljonair door YouTube en Instagram

Het vermogen van Monica Geuze wordt momenteel op ruim twee miljoen euro geschat. Dat heeft ze voornamelijk te danken aan haar YouTube-inkomsten. GewoonGaande berekende dat ze gemiddeld duizend euro aan een YouTube-video verdiende. Minus alle kosten hield ze daar 300 euro aan over. Te bedenken dat ze elke dag een video plaatste, verdiende ze daar een ton netto per jaar mee. Dat is echter niet haar enige inkomstenbron. Monica Geuze verdient namelijk nóg meer met gesponsorde Instagram-posts. Voor één post betalen bedrijven namelijk tienduizenden euro’s. Daarnaast heeft ze nog een eigen sieradenlijn.

Vijf dingen die je moet weten van Monica Geuze
© Instagram: @Monicageuze

4. Huis Monica Geuze: problemen met ex

Sinds 2021 woonde Monica Geuze samen met haar ex-vriend Robbert. Ze hadden een pand in de Van Baerlestraat in Amsterdam. Dat pand hadden ze samen voor 1.6 miljoen euro op de kop getikt en ze deelden de hypotheek van 1.4 miljoen euro. Na de breuk is Robbert vertrokken naar een appartement in Voorburg, maar nu moet Monica Robbert nog uitkopen om in Amsterdam te kunnen blijven wonen. Dat stelt haar voor een dilemma: of het huis verkopen, of een flink deel van haar vermogen erdoorheen jassen.

Het huis van Monica Geuze
© Instagram: @Monicageuze
De dochter van Monica Geuze en Lars Veldwijk
© Instagram: @Monicageuze

5. Monica doet veel meer dan vloggen

Hoewel ze vaak genoeg wordt weggezet als ‘volgmeisje’, blijkt Monica Geuze veel meer in haar mars te hebben. Zo is ze daarnaast onder meer auteur, presentatrice, dj en onderneemster. Ze presenteerde bijvoorbeeld Concentrate, Love Island en Temptation Island. Ze bracht twee boeken uit: autobiografie My Way en fotoboek Unreleased. Ook werkte ze mee aan twee singles. Met Laten gaan schopte ze het tot nummer twee in de Oranje Top 30 en Nu of nooit kwam op 34 in de top 100. Toch wel meer dan gewoon een ‘vlogmeisje’.

Monica Geuze vlogger, auteru, presentatrice, dj en onderneemster
© Instagram: @Monicageuze

ook interessant

Robin van Persie heeft het trainingskamp van zijn club Fenerbahce per direct verlaten. Niet vanwege een geschil met...

Het lijkt wel of de ESPN-analist altijd op tv is. Moet hij ook niet bij zijn gezin zijn?...

Iedereen had vandaag een mening over de naam van de kersverse spruit van Wes en Yo. Maar daar...

De nieuwe aanwinst van Feyenoord, Samuel Armenteros heeft zin om voor zijn nieuwe club. Spelen in De Kuip...

Vanavond is het de beurt aan Duitsland om te knallen op het WK 2014. De wedstrijd tegen Portugal...

Gaat lekker daar in Argentinië. Nadat gisteren al het trieste nieuws verscheen dat een voetballer op het veld...