Search
Close this search box.
Rondvaart

‘Alleen huldiging bij WK-titel’

Het Nederlands elftal zal de titel binnen moeten slepen om gehuldigd te worden in Amsterdam. Een tweede plaats, vier jaar geleden nog genoeg voor een rondvaart door de grachten, zal nu geen huldiging opleveren.

Bij de eventuele wereldtitel zal de huldiging plaatsvinden in Amsterdam. De hoofdstad van ons land had concurrentie van Rotterdam, maar de KNVB laat weten dat alles inmiddels is geregeld met Amsterdam. Áls Oranje de beker mee naar huis neemt, dan zal die waarschijnlijk op dinsdag 15 juli aan het publiek worden getoond.

Burgemeester Eberhard van der Laan en de KNVB hebben samen besloten dat er geen feest zal komen als Nederland tweede, derde of zelfs vierde wordt in Brazilië. De KNVB zet daarmee vol in op een volksfeest bij een wereldtitel. “Het moment is daar om de benodigde voorbereidingen te treffen. Een feest bij de wereldtitel is de wens van het team”, aldus de KNVB.

ook interessant

In Nederland doen we weleens lacherig over onze zuiderburen. Na vandaag weet je wel beter. Want ook in...

Schokkende beelden vanuit het Amerikaanse ziekenhuis waar MMA-figther Evangalista ‘Cyborg’ Santos momenteel verblijft. De kooivechter heeft een enorme...

Als je Nederlandse sprintster zegt, zeg je Dafne Schippers. Maar hoe woon je eigenlijk, als je één van...

Bekijk hier alle exen van Sylvie Meis. Van haar tweede man Niclas Castello, Zlatan, Sami Khedira en een...

Het moest dé rivaal van Voetbal International worden, maar kijkers wisten FOX Voetbal nooit te vinden. Niet zo...

Ze hadden het een halfjaartje heel gezellig, maar nu is het toch echt uit tussen Lars Veldwijk en...