Search
Close this search box.
Dit is de vriendin van Mbappé

Is Rose Bertram (ex Van der Wiel) nu de vriendin van Mbappé?

Kylian Mbappé is pas 23 jaar, maar nu al één van de meest felbegeerde voetballers op de planeet. Voor wie zich als de toekomstige Mrs. Mbappé ziet hebben we slecht nieuws. Ook als je een oogje hebt op topmodel Rose Bertram, trouwens. De ex van Gregory van der Wiel zou nu de kersverse vriendin van Mbappé zijn, melden verschillende media (zoals de Daily Mail)

Rose Bertram is de vriendin van Mbappé
© YouTube

Mbappé date ook Miss Frankrijk en transmodel

De PSG-ster houdt er, zoals elke voetballer, een rijk dating-leven op na. Zo was hij lange tijd samen met het Franse model Alicia Aylies, die in 2017 werd verkozen tot Miss Frankrijk. Daarnaast werd Mbappé kortgeleden gespot met een ander Frans model: de transgender Ines Rau.

Rose Bertram (27) geeft ze allemaal het nakijken, want zij zou nu de vriendin van Mbappé zijn. Het Belgische bikinimodel was ruim acht jaar samen met Van der Wiel, en heeft twee kinderen van de oud-voetballer. Ze gingen op 8 juni 2022 uit elkaar, maar niet met ruzie, vertelde Rose Bertram in een YouTube-interview: “Hij is de vader van mijn kinderen, en ik zou het heel vervelend vinden als wij op een slechte manier uit elkaar zouden gaan.”

Hoe Mbappé en Rose Bertram elkaar tegen het lijf zijn gelopen is onduidelijk. Dat zal in ieder geval in Parijs zijn geweest: daar werkt Rose nu voor een modellenbureau. In hun Instagram Stories werden de twee relgelmatig op dezelfde locaties gespot, toevallig op precies hetzelfde tijdstip.

Voor het geval je haar vergeten bent: hier wat plaatjes van Rose Bertram, de nieuwe vriendin van Mbappé.

Meer over Mbappé en Rose Bertram

Rose Bertram
© Instagram
Rose Bertram, vriendin Mbappé
© YouTube
Vriendin Mbappé
© YouTube
Rose Bertram, ex van Gregory van der Wiel
© YouTube

Check dit bericht ook op Instagram:

ook interessant

Afgelopen weekend kreeg Dennis Bergkamp naast het stadion van Arsenal een standbeeld. Bergkamp is een grote held in...

… in PES 2015. Als we bovenstaand screenshot mogen geloven, gaat de nieuwe voetbalgame voor zoveel mogelijk realisme!...

Je kunt er over twisten of de Renate-grap van René van der Gijp geslaagd was, en dat doet...

De babysoap rondom Rafael en Sabia continues. Privé tekende deze week op dat Rafael van der Vaart bewijs...

Feyenoord-directeur Eric Gudde heeft een brief aan AS Roma geschreven, waarin hij zijn schande uitspreekt over de rellen...

Chelsea is al jaren het speeltje van oliemagnaat Roman Abramovic, maar de Londense club had ook zomaar in...