Search
Close this search box.
Dit is de vriendin van Mbappé

Is Rose Bertram (ex Van der Wiel) nu de vriendin van Mbappé?

Kylian Mbappé is pas 23 jaar, maar nu al één van de meest felbegeerde voetballers op de planeet. Voor wie zich als de toekomstige Mrs. Mbappé ziet hebben we slecht nieuws. Ook als je een oogje hebt op topmodel Rose Bertram, trouwens. De ex van Gregory van der Wiel zou nu de kersverse vriendin van Mbappé zijn, melden verschillende media (zoals de Daily Mail)

Rose Bertram is de vriendin van Mbappé
© YouTube

Mbappé date ook Miss Frankrijk en transmodel

De PSG-ster houdt er, zoals elke voetballer, een rijk dating-leven op na. Zo was hij lange tijd samen met het Franse model Alicia Aylies, die in 2017 werd verkozen tot Miss Frankrijk. Daarnaast werd Mbappé kortgeleden gespot met een ander Frans model: de transgender Ines Rau.

Rose Bertram (27) geeft ze allemaal het nakijken, want zij zou nu de vriendin van Mbappé zijn. Het Belgische bikinimodel was ruim acht jaar samen met Van der Wiel, en heeft twee kinderen van de oud-voetballer. Ze gingen op 8 juni 2022 uit elkaar, maar niet met ruzie, vertelde Rose Bertram in een YouTube-interview: “Hij is de vader van mijn kinderen, en ik zou het heel vervelend vinden als wij op een slechte manier uit elkaar zouden gaan.”

Hoe Mbappé en Rose Bertram elkaar tegen het lijf zijn gelopen is onduidelijk. Dat zal in ieder geval in Parijs zijn geweest: daar werkt Rose nu voor een modellenbureau. In hun Instagram Stories werden de twee relgelmatig op dezelfde locaties gespot, toevallig op precies hetzelfde tijdstip.

Voor het geval je haar vergeten bent: hier wat plaatjes van Rose Bertram, de nieuwe vriendin van Mbappé.

Meer over Mbappé en Rose Bertram

Rose Bertram
© Instagram
Rose Bertram, vriendin Mbappé
© YouTube
Vriendin Mbappé
© YouTube
Rose Bertram, ex van Gregory van der Wiel
© YouTube

Check dit bericht ook op Instagram:

ook interessant

In Italië kijkt men niet bepaald uit naar het treffen van AC Milan met Ajax over twee weken....

Wintersportfanaten kunnen hun hart vanaf zaterdag weer ophalen bij de Olympische Winterspelen. Maar wanneer kun je de Nederlandse...

AZ heeft een opmerkelijke adviseur aan zich te weten te binden. De Amerikaan Billy Beane gaat de Alkmaarse...

Wanneer een Oranje-speler het waagt zijn mond dicht te houden tijdens het volkslied, krijgt hij heel Nederland over...

Is het je ook al opgevallen dat er meer en meer gokreclame te zien is bij voetbalwedstrijden? Online...

Al bijna een miljoen keer bekeken op YouTube: een dikke straatvoetballer die op indrukwekkende wijze de bal hooghoudt....