Search
Close this search box.
ali-b-weigert-foto-met-feyenoorder

Ali B weigert foto met Feyenoorder

Ali B mag dan bekendstaan als de knuffelmarokkaan van Nederland, hij sluit niet iedereen in zijn armen. Zo vermijdt hij Feyenoorders liever.

Dat blijkt wel uit een verhaal van dagblad De Gooi- en Eemlander. Amateurploeg BFC werkte deze week een oefenwedstrijd af tegen gelegenheidsteam Lucky Ajax, waarbij naast oud-spelers als Rob Witschge, Sjaak Swart en Aron Winter ook Ali B een potje meebalde.

Eén van de voetballers van BFC, Tjerk Posthuma, is Feyenoord-fan in hart en nieren en had voor de gelegenheid het Rotterdamse tenue onder zijn wedstrijdshirt aangedaan. Dat shirt toonde de voetballer aan de camera voor een groepsfoto, maar toen hij daarna met Ali op de foto wilde kreeg hij nul op het rekest.

“Kan ik niet maken, man”, zei de rapper, die als bekende Ajacied onder andere bevriend is met Wesley Sneijder. Erg rouwig kon de amateurspeler er niet om zijn. “Nou, dan maar niet hè.”

 

ook interessant

Dit kan maar net het zetje zijn dat Poetin nodig heeft om het westen de oorlog te verklaren!...

Zoals we gisteren al lieten weten, was Ajax-trainer Frank de Boer gisteren te gast bij College Tour. De...

Son Heung-min is dé man om rekening mee te houden bij Spurs. De Zuid-Koreaan is dit seizoen op...

Frenkie de Jong mag dan begeerd worden door elke topclub, hij moet zich wel even bewijzen bij een...

Net als vorig jaar trok Johan Derksen ook dit seizoen zijn arsenaal beledigingen uit de kast. Eljero Elia kreeg ervan langs,...

Stephanie Bertram Rose, de appetijtelijke vriendin van Gregory van der Wiel, is te bewonderen in Sports Illustrated. Daar is Steph...