Search
Close this search box.
ali-b-weigert-foto-met-feyenoorder

Ali B weigert foto met Feyenoorder

Ali B mag dan bekendstaan als de knuffelmarokkaan van Nederland, hij sluit niet iedereen in zijn armen. Zo vermijdt hij Feyenoorders liever.

Dat blijkt wel uit een verhaal van dagblad De Gooi- en Eemlander. Amateurploeg BFC werkte deze week een oefenwedstrijd af tegen gelegenheidsteam Lucky Ajax, waarbij naast oud-spelers als Rob Witschge, Sjaak Swart en Aron Winter ook Ali B een potje meebalde.

Eén van de voetballers van BFC, Tjerk Posthuma, is Feyenoord-fan in hart en nieren en had voor de gelegenheid het Rotterdamse tenue onder zijn wedstrijdshirt aangedaan. Dat shirt toonde de voetballer aan de camera voor een groepsfoto, maar toen hij daarna met Ali op de foto wilde kreeg hij nul op het rekest.

“Kan ik niet maken, man”, zei de rapper, die als bekende Ajacied onder andere bevriend is met Wesley Sneijder. Erg rouwig kon de amateurspeler er niet om zijn. “Nou, dan maar niet hè.”

 

ook interessant

Het ging een paar keer uit tussen Neymar en zijn modellenvriendinnetje Bruna Marquezine, maar de tortelduifjes zijn écht...

Nadat eerder in maart zijn levenspartner Daniëlle overleed, krijgt René van der Gijp opnieuw een klap te verwerken....

Het is inmiddels een beproefd recept: je kind voor kerst iets geven wat hij of zij juist níet...

Het broertje van Eden Hazard is de dertig gepasseerd en is ook al getrouwd. Dit is Marie Kindermans,...

In zijn woonplaats Volendam is oud-international Gerrie Mühren overleden, hij is slechts 67 jaar geworden. De oud-voetballer van...

Manchester City mag het dit seizoen dan stukken beter doen dan de grote concurrent United, Mike Tyson heeft...