Search
Close this search box.
alexis-sanchez-gedumpt-door-laia-grassi

Alexis Sanchez keihard gedumpt

Wat een leuk stel hè, die ondeugende Alexis Sanchez en de heerlijke Laia Grassi. Nou, het is dus mooi UIT tussen het Chileense koppel.

Gewiekste speurneuzen merkten op dat Grassi alle foto’s van Alexis vakkundig uit haar Instagram heeft gemieterd. Dat is overigens best handig, want zo stuit je tijdens het fappen niet opeens op een kiekje van de Arsenal-aanvaller. Maar dat terzijde.

Het is gissen naar de reden van de breuk, hoewel boze tongen beweerden dat Sanchez zijn ex-vriendin nauwelijks bij kon benen in bed. Sterker nog: het zou de reden zijn dat hij wisselvallig presteert bij zijn Londense werkgever. Grote kans dat Alexis haar dus heeft verlaten omwille van zijn voetballoopbaan. Misschien is er een simpelere verklaring en heeft Laia vriendlief in deze kersttrui gezien.

Maar niet getreurd, want ook ex-WAGs zijn van harte welkom in ons wekelijkse social media-rondje. Laia is nog lang niet van ons af!

Wie er in hun bescheiden appartementje blijft wonen is niet bekend.

Laia Grassi, vriendin Alexis Sanchez
Opdat wij niet vergeten.

 

ook interessant

Danny Vera is alom bekend als gitarist en zanger bij het bekende tv-programma Voetbal International. Zijn vrouw Escha...

Het nieuws dat Lieke Martens na een jarenlange relatie had gebroken met haar jeugdliefde sloeg in maart in...

In Engeland zijn ze onder de indruk van Chana Kesselaar, de vriendin van Sven Botman. Maak kennis met...

Peter R. de Vries is naast misdaadverslaggever en betweter ook nog spelersmakelaar. We horen alleen bar weinig over...

Frank de Boer heeft zijn karakteristieke kop gewoon behouden, maar daar kon broer Ronald niet mee leven. De...

Manchester United heeft zojuist bekendgemaakt dat speler Ryan Giggs voorlopig aan het roer staat bij de Engelse club....