Search
Close this search box.

Alles wat je moet weten over Aleksandra Jakobczyk

Aleksandra Jakobczyk staat voor altijd bekend als de eerste winnares van het populaire televisieprogramma Love Island. De knappe blondine met Poolse en Belgische roots heeft haar relatie met mede-winnaar Denzel niet in stand kunnen houden, maar gaat zelf wel sky high. In dit artikel alles wat je moet weten van Aleksandra Jakobczyk.

Aleksandra Jakobczyk is de ex van Denzel

Leeftijd van Aleksandra Jakobczyk

Aleksandra Jakobczyk is geboren in 1995, waardoor ze op dit moment 28 jaar oud is. Aleksandra is opgegroeid in het Belgische Sint-Niklaas en woont nu in Temze. In Sint-Niklaas heeft ze ook haar studie afgerond. Ze is afgestudeerd in orthopedagogie en toegepaste jeugdcriminologie. Een beetje jammer dat ze tegenwoordig niets meer doet met al die kennis en expertise. Na haar succes in het televisieprogramma Love Island werkt ze tegenwoordig voornamelijk als influencer, model en onderneemster.

Aleksandra Jakobczyk Love Island

Het jaar van haar grote doorbraak was in 2019. Dat was het jaar dat Love Island, in het buitenland al een zeer succesvol televisieformat gebleken, voor het eerst op de Nederlandse buis te zien was. Aleksandra was op dat moment net afgestudeerd en houdt wel van een avontuurtje. Daarom besloot ze zich in te schrijven voor het programma en een vrouw met zo’n uiterlijk wordt uiteraard direct uitgekozen door de redactie.

Aleksandra Jakobczyk leeftijd

Aleksandra Jakobczyk wint Love Island

Tijdens het programma dacht Aleksandra haar grote liefde gevonden te hebben. Ze ontmoette op het eiland Denzel Slager en kreeg een relatie met hem. Denzel is een voormalig profvoetballer. Hij speelde onder meer in de jeugd bij Heerenveen, AZ en FC Utrecht. In 2012 brak hij door bij RKC Waalwijk. Twee jaar later koos hij voor een avontuur in Engeland bij Coventry City, waarvoor hij slechts drie keer in actie mocht komen.

 

Na zijn vertrek daar, kwam Denzel niet meer aan de bak in Nederland, ondanks diverse stages. Na een avontuur in Amerika, zette hij een punt achter zijn loopbaan en kreeg hij dus een relatie met Aleksandra Jakobczyk in het televisieprogramma Love Island. Het koppel haalde de finale en won het televisieprogramma ook uiteindelijk. Dat leverde Jakobczyk 25.000 euro op, toch lekker meegenomen. Heel lang heeft hun relatie echter niet standgehouden. Enkele maanden na de opnames gingen Aleksandra en Denzel alweer uit elkaar.

Aleksandra en Denzel uit elkaar

Vrij snel daarna had Denzel alweer een nieuwe vlam. Hij is sinds december 2021 samen met zangeres en YouTuber Famke Louise. Zij hebben zelfs een eigen reality-serie op Videoland. Ze wonen tegenwoordig samen in Almere en hebben ook een kind. Met Aleksandra ging het een stuk minder voortvarend in de liefde na hun relatiebreuk. Ze deed zelfs mee aan de Poolse variant van Love Island om een nieuwe liefde te vinden.

“Zoals jullie gemerkt hebben, was ik een maandje niet actief op Instagram”, aldus de blondine. “De reden daarvoor was dat ik meedeed aan ‘Love Island Polen’, waar ik op zoek ging naar liefde.” Na een maand was de conclusie hard: geen nieuwe liefde, alleen wat vriendschappen.

Op commercieel vlak gaat het wel uitstekend met Aleksandra. Sinds haar deelname aan het televisieprogramma is haar volgersaantal op sociale media enorm gestegen. Zo heeft ze op dit moment 200.000 volgers op Instagram, waardoor ze een mooi leven kan leiden als influencer. Aleksandra is echter een duizendpoot en doet nog veel meer dingen. Zo probeert ze een modellencarrière op poten te zetten. Daarnaast is ze haar eigen webshop begonnen waar ze juwelen verkoopt.

Meest naakte foto’s van Aleksandra Jakobczyk

Tot slot hebben we ook nog wat fraaie plaatjes voor je in de aanbieding. Helaas moeten we je enigszins teleurstellen, Aleksandra is niet zo’n fan van foto’s in schaarse kleding. ‘Ik ben niet zo van de naakte foto’s’, liet ze al eens weten op Instagram. Gelukkig heeft ze nog weleens gewoon zwemkleding aan en kunnen we toch genieten van wat prachtige plaatjes.

Meest naakte foto's van Aleksandra Jakobczyk

@aleksandrajakobcz

Ik ga een haul opnemen van mijn Shein bestelling maar deze jumpsuit verdiende een aparte video. Deze is maar €14😱 Ik draag maatje small en het os best wel stretchy 🫶🏼

♬ origineel geluid – Aleksandra Jakobczyk

ook interessant

Yuri van Gelder gaat zijn diskwalificatie uit het Nederlandse turnteam aanvechten en maakt mogelijk toch nog kans op...

Ooit van Natassia Van Kerkvoorde gehoord? Vast niet, maar deze Vlaamse schone beweert ooit het bed te hebben gedeeld...

Cristiano Ronaldo flirt wat af, maar zijn escapades lijken zich vooral op social media af te spelen. De...

We kennen allemaal de reclame van de kleine Pietertje van Calvé Pindakaas wel. De kleine Pieter van den...

Iedereen verdient graag geld, vooral als je van je baan of carrière houdt. Een carrière die je nastreeft...

het gaat misschien wat ver om te zeggen dat Wesley Sneijder zijn oude vorm weer terug heeft, maar...