Search
Close this search box.
Albert Heijn haalt bizar voetbalspel voor jongens uit de schappen

Albert Heijn haalt bizar voetbalspel ‘voor jongens’ uit de schappen

Meer dan 150.000 meisjes zitten in Nederland op voetbal, maar die memo heeft Albert Heijn niet gekregen. De supermarkt had nog een voetbalspel ‘voor jongens’ in de schappen liggen.

Dat schoot in het verkeerde keelgat bij een trainer van een meisjesteam, die zich afvroeg waarom het spel niet voor meisjes is. Dat blijkt al gauw uit de vragen die in het spel zitten. “Een meisje dat jij niet leuk vindt vraagt verkering. Wat doe je?” Eén van de antwoorden luidt: “Ik lach haar uit.”

“Wat doe jij het liefst op het strand?” valt in een andere vraag te lezen. Eén van de antwoorden: “Meiden kijken.”

Niet meer van deze tijd, vinden veel mensen, en dus kwam de reactie van AH al snel. “Dit is een extreem onzorgvuldig gekozen product. Er liggen zo’n 27.000 producten in een winkel, dan kan er wel eens iets doorheen glippen. We snappen dat dit niet had moeten gebeuren. We zullen het meteen uit de schappen halen”, stelt de supermarkt. Het spel is in 100 winkels te koop.

ook interessant

Cristiano Ronaldo is een lucky bastard. Vindt die een telefoon in Las Vegas, blijkt de eigenaresse een lekkere...

Sepp Blatter is teleurgesteld in KNVB-voorzitter Michael van Praag, die tijdens het UEFA-congres openlijk aangaf dat de FIFA-voorzitter...

Spits Luuk de Jong, broer van Ajacied Siem, heeft gereageerd op de geruchten dat hij de perfecte aankoop...

De WK-verslaggeving van de NOS verloopt allerminst vlekkeloos. Kijkers ergeren zich groen en geel aan commentator Frank Snoeks,...

Wat is dat toch met voetballers die graag hun bedkunsten aan vrienden laten zien? Dook eerst een vreemd...

John Heitinga komt bij zijn club Everton niet meer aan spelen toe en dus was de centrumverdediger in...