Search
Close this search box.
Ajax Aegon

Ajax half jaar langer door met shirtsponsor

Ajax’ marketingmanager Edwin van der Sar heeft heeft weer iets meer tijd voor het zoeken naar een nieuwe hoofdsponsor. Ajax maakte woensdag bekend dat de overeenkomst met de huidige sponsor Aegon met een half jaar wordt verlengd tot eind 2014.

De verlenging van het contract met Aegon levert Ajax 3 miljoen euro op. Dat is alleen voor het halfjaar extra hoofdsponsorschap. Reden is ook daadwerkelijk dat Ajax meer tijd nodig heeft met het zoeken naar een nieuwe sponsor.

“Aegon helpt ons enorm met deze verlenging, omdat wij meer tijd nodig hebben”, geeft marketing directeur Van der Sar toe. “Nu kunnen wij met vertrouwen en met de nodige rust verder.”

Aegon zelf is ook content: “Wij zijn sinds 2008 als hoofdsponsor aan Ajax verbonden en hebben mooie resultaten bereikt”, zegt CEO van Aegon Nederland Marco Keim. “Wij hechten er waarde aan dat er een goede nieuwe opvolger komt, vandaar dit extra half jaar als hoofdsponsor.”

ook interessant

Na het competitieduel tegen Elazigspor onthulden Galatasaray-spelers Didier Drogba en Emmanuel Eboue speciale shirts als eerbetoon aan de...

Het TT Circuit te Assen was dit weekend het toneel van het WK Superbike. Wij hebben eerlijk gezegd...

Het is je misschien ontgaan, maar het Nederlands elftal speelt vanavond een oefenpot tegen Oostenrijk. Een krant uit het Alpenland besteedde ruimschoots...

Max heeft het racetalent zeker niet alleen van zijn vader! Dit is Sophie Kumpen, die moeder van Max...

De in Mechelen geboren Daryl Werker is het toonbeeld van Limburgse passie . De 22-jarige Limburger groeide uit tot...

De dochter van een coach die in de dug-out gaat zitten als vaderlief op een overwinning afstevent, waar zie...