Search
Close this search box.
Ajax Aegon

Ajax half jaar langer door met shirtsponsor

Ajax’ marketingmanager Edwin van der Sar heeft heeft weer iets meer tijd voor het zoeken naar een nieuwe hoofdsponsor. Ajax maakte woensdag bekend dat de overeenkomst met de huidige sponsor Aegon met een half jaar wordt verlengd tot eind 2014.

De verlenging van het contract met Aegon levert Ajax 3 miljoen euro op. Dat is alleen voor het halfjaar extra hoofdsponsorschap. Reden is ook daadwerkelijk dat Ajax meer tijd nodig heeft met het zoeken naar een nieuwe sponsor.

“Aegon helpt ons enorm met deze verlenging, omdat wij meer tijd nodig hebben”, geeft marketing directeur Van der Sar toe. “Nu kunnen wij met vertrouwen en met de nodige rust verder.”

Aegon zelf is ook content: “Wij zijn sinds 2008 als hoofdsponsor aan Ajax verbonden en hebben mooie resultaten bereikt”, zegt CEO van Aegon Nederland Marco Keim. “Wij hechten er waarde aan dat er een goede nieuwe opvolger komt, vandaar dit extra half jaar als hoofdsponsor.”

ook interessant

Ook in het buitenland was volop aandacht voor de bekerstrijd die gistermiddag in de Kuip plaatsvond. Natuurlijk omdat...

Oké: we zeuren wel eens over de NOS, maar de manier waarop tijdens het sportgala een saluut werd...

Arjen Robben kan dit kalenderjaar niet meer in actie komen voor Bayern München. De blessure van de linkeraanvaller,...

De mannen van de ploegenachtervolging in het schaatsen lieten zich vanavond in het Holland Heineken Huis niet van...

Hij presteert al weken voor geen meter, maar toch blijft Memphis Depay de aandacht op zich vestigen. De...

Sylvie was tijdens haar relatie met Rafael vast wel eens in de kleedkamer te vinden, maar uit het...