Search
Close this search box.
Frank de Boer coacht zijn ploeg. © Pro Shots

‘Ajax half april kampioen’

De Eredivisie is nog allerminst beslist, maar enkele kenners in het Algemeen Dagblad achten de kans groot dat Ajax dit seizoen voor de vierde maal op rij kampioen wordt.

Arnold Bruggink, oud-voetballer van PSV en analist bij FOX Sports, ziet alleen Feyenoord-uit als valkuil voor de Amsterdammers. “Maar dan moet Feyenoord vrijdag wel van Vitesse winnen. De Klassieker in de Kuip staat na de Europa League-duels met Salzburg op het programma. De Europa League zou Ajax misschien in de weg kunnen zitten met een druk programma, twee keer per week spelen en dus eventueel blessures.”

Verstokt Feyenoorder Regi Blinker vindt het bijzonder wat De Boer doet bij Ajax. “Het lijkt wel alsof hij elke keer elf kleine winnaartjes creëert.”

Voetbaljournalist en schrijver Henk Spaan is zeer overtuigd van het succes van de ploeg uit Amsterdam. “Ik denk dat Ajax half april kampioen is met een voorsprong van acht á tien punten.”

ook interessant

Het stond 0 -1 voor Gaz Metan toen het spel volledig uit de hand liep. Al Bawab, wie...

We kenden Lionel Messi als een brave jongen, die ondertussen de sterren van de hemel speelt bij FC...

Arsenal ging gisteren met 6-3 ten onder tegen Manchester City. Mesut Ozil was daar niet blij mee en...

Het regende heerlijke acties in Brazilië dit weekend. Na de gruwelijke panna die we eerder vandaag postten hebben...

Een verwarde man heeft vandaag een groot drama veroorzaakt in Melbourne. De 26-jarige persoon reed in op voorbijgangers...

Een Chileense voetballer moest deze week direct na zijn wissel het veld verlaten met een blessure. Behoorlijk bizar,...