Search
Close this search box.
Ajax-fans woest om afscheid Serero

Ajax-fans woest om schandalig afscheid Serero

Terwijl Davy Klaassen ten overstaande van de gehele ArenA uitgebreid werd uitgewuifd, kreeg ex-Ajacied Thulani Serero ergens in de catacomben een beeldje uitgereikt van assistent Henny Spijkerman. Dat schoot in het verkeerde keelgat bij veel Ajacieden.

Het chagrijn was sowieso groot na de abominabele wedstrijd die Ajax tegen Vitesse neerzette (1-2 verlies), en de leiding van Ajax kreeg het flink te verduren op Twitter.

“Dat is toch geen afscheid”, schreef iemand. “Zo ga je niet met zulke spelers om. Met spelers als Gudelj wel, niet met Serero.”

“Zes jaar onder contract, 88 wedstrijden gespeeld en dan wacht je met afscheid nemen tot ie met zijn nieuwe club naar je toe komt. Schande!” riep een ander.

“Wat ben ik blij dat Thulani vandaag gewonnen heeft in de Arena als ik dit zie”, verzuchtte een derde Twitteraar. “Ongelooflijk trieste bedoening.”

https://twitter.com/DokterDreOnana/status/912026302655418369

https://twitter.com/Lindade95/status/911995918815236096

 

ook interessant

Er zijn buiten het stadion in Belo Horizonte en in de rest van Brazilië fikse rellen uitgebroken tijdens...

Even voorstellen: Rosanna Davison, voormalig Miss World, Playboy-model en nu het nieuwe gezicht van LFC TV: Liverpool’s online...

Ivoorkust had tegen Kameroen aan een punt genoeg om zich te plaatsen voor de Afrika Cup. Dat lukte...

Manchester United verloor gisteren met 3-0 van stadsrivaal Manchester City. Het is een nieuw dieptepunt in het rampzalige...

Aankomend weekend zien we een primeur in de Bundesliga. De Duitse scheidsrechter Bibiane Steinhaus fluit aanstaande zondag bij...

Het nieuws werd hier op de redactie in schok ontvangen: Sylvie Meis STOPT bij Hunkemöller. Klaar. Over. Basta....