Search
Close this search box.
Ajacieden stalken Kramer via sms

Ajacieden stalken Kramer via sms

Michiel Kramer: je houdt van hem, of je haat hem. Er zijn in Amsterdam in ieder geval weinig fans van de eigenwijze spits te vinden. En dat ondervindt hij aan den lijve.

Nou ja, aan den lijve: op zijn mobiel. Kramer krijgt de ene na de andere scheldkanonade binnen, zo laat hij het AD weten.

“Zat ik met mijn vader na de wedstrijd te sms’en, kwamen er opeens honderd berichtjes tussendoor”, aldus de voetballer. “Ik zeg eerlijk: het interesseert me geen reet. Neem ik toch gewoon een nieuw nummer? Al is het wel de schaamte voorbij.”

Kramer gaat ook in detail over de inhoud van de sms’jes en dat blijft, zoals verwacht, niet beperkt tot het roepen van ‘vlegel’.

“Ik lees vooral berichtjes over vreselijke ziektes. Dat ik de kanker kan krijgen en zo. Of dat mijn moeder me bij mijn geboorte had moeten inslikken”, vertelt de spits.

ook interessant

Het WK van 2022 in Qatar is in gevaar. De Sunday Times beweert documenten in handen te hebben...

We berichten vorige week nog over de gruwelijke moord op profvoetballer Daniel Correa Freitas. De 24-jarige Braziliaan werd...

Het verschrikkelijke bericht dat Johan Cruijff getroffen is door longkanker, werd vandaag geschokt ontvangen in de sportwereld. De...

Een lastige keuze voor Frank de Boer, kampioen worden of de Europa League winnen. Uiteindelijk komt de trainer...

Hij is één van de nieuwe sterren van Oranje en speler van FC Barcelona: Frenkie de Jong. De...

Kenny Tete is pas 20 jaar, maar bepaald niet op zijn mondje gevallen. De rechtsback van Ajax weerlegt...