Search
Close this search box.
Ajacied huurt vliegtuig af voor finale

Ajacied huurt vliegtuig af voor finale

Een stormloop op vliegtickets richting de Europa Leauge-finale levert ware woekerprijzen op: voor een ticket naar Stockholm betaal je meer dan 1.000 euro.

Voor minder vermogende Ajax-fans is enkel de auto nog een optie. Een ritje van, houd je vast, 15 uur heen en terug. In die roadtrip had ondernemer Eron Pieren geen trek. Hij regelde zijn eigen vervoer: een peperdure Airbus, om precies te zijn!

Dat geintje kostte de Ajax-fan 100.000 euro, maar hij houdt het vliegtuig niet voor zichzelf. Elke geïnteresseerde mag voor een retourtje van 750 euro meevliegen. Er zijn 150 plekken beschikbaar.

Een zacht prijsje, als je het vergelijkt met prijs die je nu voor normale tickets naar Stockholm neertelt. Pieren verdient er dan ook vrijwel niets aan, maar dat is ook niet zijn bedoeling. “Het belangrijkste is dat we allemaal gewoon gaan en kunnen gaan”, laat hij aan De Telegraaf weten. Om geld zit hij bovendien niet verlegen. “Als er genoeg interesse is, bestel ik er zo een extra toestel bij, hoor.”

ook interessant

Gisteren was er weer een uitzending van VoetbalInternational en wederom kwam Toine ‘huilie huilie’ van Peperstraten weer voorbij....

Als je Nederlandse sprintster zegt, zeg je Dafne Schippers. Maar hoe woon je eigenlijk, als je één van...

Als het aan Frank de Boer ligt, blijft hij nog jaren bij Ajax. Af en toe gaan er...

Dat moet even schrikken zijn geweest voor Siem de Jong: toen de Ajax-aanvoerder arriveerde op het trainingskamp van...

Het leek zo spontaan: alle voetballers die afgelopen week met een banaan op de foto gingen tegen rasicme....

Doutzen Kroes is in veel opzichten de droom van iedere man: ze is bloedmooi, rijk en succesvol. En...