Search
Close this search box.
Ajacied huurt vliegtuig af voor finale

Ajacied huurt vliegtuig af voor finale

Een stormloop op vliegtickets richting de Europa Leauge-finale levert ware woekerprijzen op: voor een ticket naar Stockholm betaal je meer dan 1.000 euro.

Voor minder vermogende Ajax-fans is enkel de auto nog een optie. Een ritje van, houd je vast, 15 uur heen en terug. In die roadtrip had ondernemer Eron Pieren geen trek. Hij regelde zijn eigen vervoer: een peperdure Airbus, om precies te zijn!

Dat geintje kostte de Ajax-fan 100.000 euro, maar hij houdt het vliegtuig niet voor zichzelf. Elke geïnteresseerde mag voor een retourtje van 750 euro meevliegen. Er zijn 150 plekken beschikbaar.

Een zacht prijsje, als je het vergelijkt met prijs die je nu voor normale tickets naar Stockholm neertelt. Pieren verdient er dan ook vrijwel niets aan, maar dat is ook niet zijn bedoeling. “Het belangrijkste is dat we allemaal gewoon gaan en kunnen gaan”, laat hij aan De Telegraaf weten. Om geld zit hij bovendien niet verlegen. “Als er genoeg interesse is, bestel ik er zo een extra toestel bij, hoor.”

ook interessant

Leondro Bacuna maakte in 2013 de overstap naar Aston Villa, dat sinds zijn komst naar de tweede divisie...

Vooruit, eentje voor de dames dan. De spelers van Everton zijn, schijnbaar net als vorig jaar, uit de kleren...

Enkele supporters van NEC konden niet verkroppen dat hun team in Arnhem werd geklopt door Vitesse. De fans...

Iedereen die voetbal kijkt zal het ongetwijfeld zijn opgevallen. Steeds meer teams zijn vandaag de dag te zien...

Een baan als sportverslaggeefster is levensgevaarlijk, zo blijkt maar weer uit dit pijnlijke incident. FOX Sports-journaliste Kelsey Wingert kwam niet...

Wat betaalde PSV om hem nog even in Eindhoven te houden? Dit is het salaris van Cody Gakpo....