Search
Close this search box.

Aguëro breekt rib bij auto-ongeluk in Amsterdam

De Argentijnse spits, en schoonzoon van Diego Maradona, Setgio Aguëro is gisterenavond gewond geraakt bij een auto-ongeluk in Amsterdam. De aanvaller van Manchester City zat in een taxi die hard in botsing kwam met een paal. Volgens Argentijnse media heeft Agüero een gebroken rib opgelopen en is hij zes tot acht weken uitgeschakeld.

De 29-jarige aanvaller was donderdagavond in Amsterdam om een concert van de Colombiaanse zanger Maluma bij te wonnen in AFAS Live, het gebouw naast de Amsterdam Arena.

Na afloop ging Aguëro in een taxi terug richting Schiphol, maar daar ging het mis.  Door nog onbekende oorzaak verloor de chauffeur de macht over het stuur. De auto kwam tot stilstand tegen een paal. “Het lijkt erop dat er een kleine bocht in de weg zat en dat hij die misschien net gemist heeft”, zegt een politiewoordvoerder.

https://www.instagram.com/p/BZl_rxCFDjc/

Het bericht is inmiddels bevestigd door zijn club Manchester City, dat hem dus mogelijk twee maanden moet missen door het ongeluk.

 

ook interessant

Ajax verloor gisterenavond met 3-2 bij Rosenborg BK en is daarmee uitgeschakeld voor de Europa League dit jaar....

Het internet vergeet NOOIT. De jonge middenvelder Julio Rey had er goed aan gedaan zijn Twitter-geschiedenis er even...

De Braziliaanse homo-groepering is niet blij met een reclame waarin de kersverse Barcelona-aanwinst Neymar de hoofdrol speelt. In...

Het gouden koppie van Sneijder, de snerpende vuvuzela’s en Casilla’s teentje: we weten het nog als de dag van...

De bevallige Schlagerzangeres Helene Fischer mocht afgelopen week haar liedjes komen zingen in het stadion van Bayern München....

Het was zo’n mooi plaatje voor de media: Andy van der Meyde die zijn vervreemde dochters na 11 jaar...