Search
Close this search box.

Aguëro breekt rib bij auto-ongeluk in Amsterdam

De Argentijnse spits, en schoonzoon van Diego Maradona, Setgio Aguëro is gisterenavond gewond geraakt bij een auto-ongeluk in Amsterdam. De aanvaller van Manchester City zat in een taxi die hard in botsing kwam met een paal. Volgens Argentijnse media heeft Agüero een gebroken rib opgelopen en is hij zes tot acht weken uitgeschakeld.

De 29-jarige aanvaller was donderdagavond in Amsterdam om een concert van de Colombiaanse zanger Maluma bij te wonnen in AFAS Live, het gebouw naast de Amsterdam Arena.

Na afloop ging Aguëro in een taxi terug richting Schiphol, maar daar ging het mis.  Door nog onbekende oorzaak verloor de chauffeur de macht over het stuur. De auto kwam tot stilstand tegen een paal. “Het lijkt erop dat er een kleine bocht in de weg zat en dat hij die misschien net gemist heeft”, zegt een politiewoordvoerder.

Het bericht is inmiddels bevestigd door zijn club Manchester City, dat hem dus mogelijk twee maanden moet missen door het ongeluk.

 

ook interessant

We kenden Lionel Messi als een brave jongen, die ondertussen de sterren van de hemel speelt bij FC...

Neymar wordt al enige tijd verdacht van belastingontduiking en vandaag liet de Braziliaanse overheid zien dat het geen...

Er leek voor Tim Matavz een mooie transfer in het verschiet, maar PSV heeft uiteindelijk toch geen akkoord...

Deze eeuw is het woord theater niet altijd meer synoniem voor een speler die met gevoel voor drama...

Bij de wedstrijd in de Jupiler League tussen FC Volendam – MVV heeft zogenaamde supporter van de thuisclub...

Het nieuwe standbeeld van Cristiano Ronaldo staat erect. En dat bedoelen we net zo dubbelzinnig als het er...