Search
Close this search box.
Knipsel

‘Afellay is weer voetballer’

Ibrahim Afellay is na lange tijd dan eindelijk weer speelklaar bij Barcelona. De medische staf van de Spaanse kampioen heeft de Nederlandse Marokkaan vrijdag volledig fit verklaard. “Hij voelt zich weer voetballer”, liet de Spaanse clubleiding weten op de eigen website.

Afellay stond afgelopen jaar lange tijd buitenspel en werd dit seizoen nog niet opgenomen in de wedstrijdselectie van coach Gerardo Martino.

De trainer wil hem echter wel graag gaan gebruiken de tweede seizoenshelft: “Maar de coach heeft al gezegd dat hij houdt van de manier van spelen van Ibrahim. Martino rekent op hem voor de rest van het seizoen.”

Vorig seizoen werd Afellay nog uitgeleend aan Schalke 04. Daar speelde hij wel een behoorlijk aantal wedstrijden, totdat hij geblesseerd raakte.

ook interessant

De Copa America was één grote blamage voor Neymar, die het toernooi met rood moest verlaten. Dat hij...

De Roemeense voetballer Adrian Mutu is geen international meer. De 77-voudig international plaatste op zijn Facebook een afbeelding...

De Premier League gaat vandaag weer van start, volgens velen de mooiste competitie ter wereld. Deze promo maakt...

En we eindigen de berichtgeving over Neymar Jr. vandaag met zijn laatste groet. Eerder kon u al lezen...

Net als alle mannen van Voetbal Inside heeft Hans Kraay jr. een hoog ‘je houdt van hem, of...

NAC-coach Robert Maaskant staat niet bekend om zijn bescheiden persoonlijkheid. Zo beweerde de trainer bij hoog en laag...