Search
Close this search box.
Co Adriaanse

Adriaanse: ‘Hoe komt Memphis aan zo’n Amerikaanse?’

Co Adriaanse is duidelijk van de oude stempel. De 69-jarige oud-trainer vindt het maar niks dat veel voetballers tegenwoordig uren per dag besteden aan hun telefoon en social media. In een interview met Panorama uit hij z’n zorgen.

“Kijk naar Gregory van der Wiel. Hij heeft alle tijd om het mooiste model van België te scoren, hij heeft alle tijd om zich helemaal vol te laten tatoeëren, heeft een eigen kledinglijn en daarnaast voetbalt hij ook nog een beetje. Dat is multitasking”, aldus Adriaanse in gesprek met het weekblad.

“Een ander voorbeeld, Memphis Depay. Ik vraag me af: hoe kom je aan een Amerikaanse vriendin als je elke dag in Manchester voetbalt? Hoe doe je dat?”, vraagt de tegenwoordige voetbalanalist zich af.

“Dat gaat allemaal via Facebook, Instagram, Twitter en noem het allemaal maar op. Al die sociale media hebben een enorme invloed op het teambuildingsproces. Ik zou meteen zeggen: weg met die telefoontjes. Maar dan heb je een probleem.”

ook interessant

We schrijven 8 mei 2002 als Feyenoord het laatste Europese zilverwerk voor een Eredivisieclub binnensleept: de UEFA Cup. 2002, dat klinkt toch niet...

Amin Younes krijgt in Nederland vooral de wind van voren, maar er is één populaire sportman die achter...

Manchester United leek al lange tijd op jacht naar Louis van Gaal als nieuwe trainer, maar de Spaanse...

Een bizar incident na een wedstrijd van IJsselmeervogels. De ploeg in de Topklasse liep tegen een uitnederlaag aan en dat...

Als we de Engelse tabloids geloven had Louis van Gaal inmiddels al 10 keer ontslagen moeten worden, maar toch zit...

In Zuid-Amerika is men ervan overtuigd dat er gemanipuleerd is tijdens de WK loting vorige week in Salvador....