Search
Close this search box.
Co Adriaanse

Adriaanse: ‘Hoe komt Memphis aan zo’n Amerikaanse?’

Co Adriaanse is duidelijk van de oude stempel. De 69-jarige oud-trainer vindt het maar niks dat veel voetballers tegenwoordig uren per dag besteden aan hun telefoon en social media. In een interview met Panorama uit hij z’n zorgen.

“Kijk naar Gregory van der Wiel. Hij heeft alle tijd om het mooiste model van België te scoren, hij heeft alle tijd om zich helemaal vol te laten tatoeëren, heeft een eigen kledinglijn en daarnaast voetbalt hij ook nog een beetje. Dat is multitasking”, aldus Adriaanse in gesprek met het weekblad.

“Een ander voorbeeld, Memphis Depay. Ik vraag me af: hoe kom je aan een Amerikaanse vriendin als je elke dag in Manchester voetbalt? Hoe doe je dat?”, vraagt de tegenwoordige voetbalanalist zich af.

“Dat gaat allemaal via Facebook, Instagram, Twitter en noem het allemaal maar op. Al die sociale media hebben een enorme invloed op het teambuildingsproces. Ik zou meteen zeggen: weg met die telefoontjes. Maar dan heb je een probleem.”

ook interessant

Waarom we vanavond van Spanje gaan winnen? Nou, hierom! Onze ‘gouden driehoek’ met Robin van Persie, Wesley Sneijder...

Zlatan Ibrahimovic is altijd in voor een grapje. Als hij hem zelf maakt, tenminste. Op het gala voor...

Een groot gedeelte van de Nederlanders is voetbalfan en dus ligt het voor de hand dat ook BN’ers een...

Als we het over ijdele voetballers hebben komt Cristiano Ronaldo misschien als eerste in je op, maar David...

Dario Dumic is de rots in de branding bij NEC. De 24-jarige verdediger leidt momenteel na zeven wedstrijden...

Het was een amusante week voor voetbalminnend Amerika, want de nationale ploeg won respectievelijk van het Nederlands elftal...