Search
Close this search box.
Adam Johnson zes jaar achter de tralies

Adam Johnson zes jaar achter de tralies

Adam Johnson, de voetballer die onzedelijke handelingen heeft gehad met een minderjarige, is donderdag 24 maart veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar.

Johnson sprak op 30 januari 2015 met een meisje af om een aantal voetbalshirts te signeren. De ontmoeting ging verder dan alleen signeren, want de voetballer in kwestie zou het meisje uiteindelijk gezoend hebben. Hij gaf dit vorige maand toe aan de jury en hij verzekerde dat er verder niets gebeurd is. Wel liet hij weten zich er bewust van te zijn dat het meisje minderjarig was.

De FA wil niet geassocieerd worden met Johnson en heeft daarom besloten hem uit de boeken te halen. Fabio Capello was in februari 2010 de eerste bondscoach die Johnson opriep voor het Engelse nationale team en liet debuteren, op 24 mei 2010 tegen Mexico. Er zouden nog elf interlands volgen tot 15 augustus 2012.

ook interessant

Een gruwelijke botsing tussen de scheidsrechter en een speler in de competitie van Israël dit weekend. Het gebeurde...

Over 38 dagen speelt het Nederlands elftal haar eerste wedstrijd op het WK 2014 in Brazilië. Slechts drie...

Ah, eindelijk weer eens een nieuwe toevoeging aan deze ellenlange lijst van Cristiano Ronaldo-scharrels! Het gaat ditmaal om ene Alejandra...

De sportwereld reageert geschokt op het nieuws dat Johan Cruijff is getroffen door longkanker. Op de social media-kanalen verschijnen talloze steunbetuigingen...

Het seizoen zit erop voor Cristiano Ronaldo, die dit seizoen met Real Madrid naast elke belangrijke prijs greep....

Oud Ajax-voetballer Andy van der Meyde en zijn Melissa Schaufeli kwamen langs op de kermis aan de Lelylaan....