Search
Close this search box.
Adam Johnson zes jaar achter de tralies

Adam Johnson zes jaar achter de tralies

Adam Johnson, de voetballer die onzedelijke handelingen heeft gehad met een minderjarige, is donderdag 24 maart veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar.

Johnson sprak op 30 januari 2015 met een meisje af om een aantal voetbalshirts te signeren. De ontmoeting ging verder dan alleen signeren, want de voetballer in kwestie zou het meisje uiteindelijk gezoend hebben. Hij gaf dit vorige maand toe aan de jury en hij verzekerde dat er verder niets gebeurd is. Wel liet hij weten zich er bewust van te zijn dat het meisje minderjarig was.

De FA wil niet geassocieerd worden met Johnson en heeft daarom besloten hem uit de boeken te halen. Fabio Capello was in februari 2010 de eerste bondscoach die Johnson opriep voor het Engelse nationale team en liet debuteren, op 24 mei 2010 tegen Mexico. Er zouden nog elf interlands volgen tot 15 augustus 2012.

ook interessant

Suzanne Schulting schreef gistermiddag geschiedenis met een gouden plak op de 1.000 meter shorttrack en dompelde heel Nederland...

Frank de Boer heeft een hekel aan vedettes. En dus werd probleemkind Richairo Zivkovic afgelopen week als parkeerwachter...

Er is Ajax alles aan gelegen om vanmiddag in de thuiswedstrijd tegen AZ een goed resultaat neer te...

Velen dachten dat Giel Beelen in zijn midlifecrisis was aanbeland, maar de relatie met zijn 18 jaar jongere...

Van haar overspelige vriend Kjeld tot haar ruzie met Rintje Ritsma: vijf dingen die je nog niet wist...

De teen van Patrick Kluivert bezorgde Ajax in 1995 de laatste Champions League en dat is LANG geleden....