Search
Close this search box.
Aad de Mos komt op voor Wang

Aad de Mos komt op voor Wang, maakt zich compleet belachelijk

ADO Den Haag verloor dit weekend weer eens, maar het ging het de laatste dagen nauwelijks over de slechte prestaties van het team. Het bestuur van de club ligt namelijk keihard in de clinch met eigenaar Wang.

Uiteraard werd er in Studio Voetbal over het onderwerp gesproken, onder andere met Aad de Mos (oud-speler van de club) en Kees Jansma (die in de raad van commissarissen van de club zit).

De Mos dacht Kees wel even te kunnen vertellen hoe de problemen opgelost moesten worden: volgens de Twitter-cultheld zou men gelijk naar Azië moeten afreizen om het bij te leggen.

Daarmee maakte Aad300 zich op twee manieren belachelijk, aangezien Jansma terugkaatste dat de ADO-directeur al meerdere malen in China is geweest. Dat is echter niet het ergste, want verder sprak De Mos de pijnlijke woorden: “Gezichtsverlies is het ergste dat een Japanner kan overkomen.”

Jullie mogen zelf bedenken wat er niet klopt aan die opmerking. Oeps.

https://twitter.com/VadervanOzil/status/805535072908640257

ook interessant

José Mourinho heeft venijnig uitgehaald naar Real Madrid-coach Rafael Benitez door hem nog even fijntjes op zijn corpulentie...

Stephan El Shaarawy gooide op de training even goed de trukendoos open op trainingscomplex Milanello. Vervolgens laat ook...

Eljero Elia scoorde de winnende in de bekerfinale en dus vond de Feyenoorder dat er een aandenken aan...

Kenny Tete kan weer meetrainen bij Ajax. De verdediger scheurde eind januari een enkelband af en was sindsdien...

Francesco Totti is in Rotterdam! De oude meester neemt het morgenavond met ‘zijn’ AS Roma op tegen Feyenoord....

Een fan van Tottenham en tegelijk ook een goede goochelaar, genaamd Troy, heeft in Londen enkele Arsenal-fans lelijk...