Search
Close this search box.
artikel-voetbalgokken-top5

5 tips voor succes met voetbal gokken

Gokken op voetbal is onwijs populair. Dagelijks wedden duizenden Nederlanders op de meest uiteenlopende voetbalwedstrijden. Het maakt een voetbalwedstrijd simpelweg nog spannender en je kan bij een ‘juiste’ gok ook nogeens erg veel geld verdienen! In tegenstelling tot het gokken in casino’s of met krasloten, heb je de voorspelling en uitkomst van voetbal vaak ook nog enigzinds zelf in de hand.

Om jou en je portomonee alvast een handje opweg te helpen, hebben wij samen met Voetbalgokken.nl 5 handige voetbal gokken tips samengesteld.

Lees hieronder 5 voetbal gokken tips voor meer succes!

5. Speel met gratis bonussen
Bij de meeste bookmakers krijg je meteen een fikse welkomstbonus als je je inschrijft. De reden daarvoor is eigenlijk heel simpel: nieuwe spelers trekken. Profiteer hiervan als nieuwe speler en pak die gratis welkomstbonus!

4. Speel bij verschillende bookmakers
Er zijn veel verschillende bookmakers beschikbaar. Profiteer van het grote aanbod. Je kunt bij veelal al deze bookmakers bonussen vrijspelen. Ook geeft het je de mogelijkheid altijd voor de hoogtste quotering te kiezen. Een quotering wil namelijk per wedstrijd bij de bookmakers weleens verschillen. Dus wees slim, want zo krijg je altijd het meeste geld voor je inzet!

3. Wie is er geblesseerd?
Is jouw ‘normaal gesproken’ winnende team wel op volledige krachten? Ontbreekt de top-spits omdat hij geblesseerd is. Of is de vorm van het team al tijden slecht. Misschien is jouw team wel dermate verzwakt! Of zijn de belangen van beide teams erg uit verhouding. Bijvoorbeeld het op papier sterkere team heeft alles al gewonnen in een seizoen, terwijl de tegenpartij tegen degradatie speelt. Het mogen duidelijk zijn waar de meeste wilskracht ligt om deze voetbalwedstrijd te winnen!

2. Treble the Winnings bij 888sport
Bij veel bookmakers wordt een eerste storting beloond met een bonus. Bij 888sport doen zij dit wel op een hele bijzondere manier. 888sport heeft als welkomstactie: Treble the Winnings! Een erg interessante welkomstactie, want jouw eerste weddenschap wordt verdrievoudigd. Een potentiele winst van 100 euro is opeens 300 euro waard! Dat is nogeens cashen!

1. Voetbal gokken blijft een spel!
Het spreekt misschien voor zich, maar gokken op voetbal blijft natuurlijk een spelletje. Zorg dat het ten alle tijden leuk blijft en zet daarom nooit meer in dan je hebt. Voorkom problemen door te veel in het spel op te gaan en daardoor te veel geld inzet. Wij raden aan om vooraf aan ’t gokken op voetbal een speelbudget te bepalen. Je bepaald een bedrag waarmee je wilt spelen en dat je ook daadwerkelijk kunt verliezen. Zo blijft het gokken leuk en kom je niet voor onaangename verassingen te staan. Want zoals je weet. Bij gokken heb je nu eenmaal winnaars, maar ook verliezers!

ook interessant

Niemand zal erom twisten dat Ajax de verdiende winnaar was van de Klassieker; ook Feyenoorders niet. Toch was...

Zoals bekend won Bauke Mollema gisteren op magistrale wijze de 15e etappe van de Tour de France. Ook...

Als je tegen een enorme blamage bent aangelopen, kun je twee dingen doen: of je gaat in een...

Via Sparta kwam Suently Alberto terecht bij PSV. Bij de beloften groeide hij uit tot een vaste waarde,...

Het vliegtuigongeluk in Colombia, waarin vrijwel het complete voetbalteam Chapecoense het leven verloor, heeft er flink ingehakt in...

Vicente del Bosque is er niet helemaal gerust op. Hoewel de bondscoach van Spanje een geweldige WK-selectie tot...