Search
Close this search box.
Deze 5 dingen wist je nog niet over Rick Karsdorp

Deze 5 dingen wist je nog niet over Rick Karsdorp

Hij groeide op in Schoonhoven, is een ‘kind van de club’ en maakte dit seizoen een stormachtige ontwikkeling door bij Feyenoord  én Oranje. Wisten jullie dit al over de 21-jarige Rick Karsdorp?

5. Moest weg bij Feyenoord, omdat hij faalde op school

Rick zat lang en breed in de Feyenoord-jeugd, toen zijn pa hem er zonder pardon vanaf haalde. Karsdorp’s schoolprestaties waren niet om over naar huis te schrijven, hij spijbelde en was onhandelbaar. Nadat hij zich een jaar van zijn goede kant had laten zien, mocht hij weer aansluiten in Rotterdam.

4. Fans in de rij voor ‘Karsdorp-look’

Fans in de rij voor Karsdorp-knotje
© Instagram

De meningen zijn ernstig verdeeld over het bekende knotje dat Karsdorp tegenwoordig rockt, maar veel fans schijnen stikjaloers te zijn op de coupe. Cihan ‘Cinostyle’ Karadavut, bedenker van de look, vertelt in het AD dat hij regelmatig gebeld wordt door gegadigden voor het bijzondere kapsel. Wij kunnen het ons echt niet voorstellen.

3. Zijn favoriete gezelschapsspel is…

Rick Karsdorp is dikke matties met Sven van Beek, feitelijk een grote concurrent bij Feyenoord. In gesprek met Feyenoord TV doet de back de opvallende ontboezeming dat hij regelmatig met Sven Rummikubt (je weet wel, het bejaardenspelletje met die cijfers). Weer eens wat anders dan een potje FIFA.

Rick Karsdorp Rummikub
© Twitter

2. Liet een portret van zijn pa tatoeëren op een… aparte plek

Karsdorp is zijn vader zo dankbaar voor zijn hulp, dat hij diens beeltenis heeft laten tatoeëren… op zijn bovenbeen! Rick overwoog om zijn broer of moeder op zijn andere been te zetten, maar zegt tegenover RTV Rijnmond dat zijn vriendin dat waarschijnlijk niet ziet zitten. Over zijn vriendin gesproken…

1. Trekt de aandacht met zijn vriendin

astrid-lentini-vriendin-rick-karsdorp-1

Waarschijnlijk wisten jullie al dat Rick de bloedmooie Astrid Lentini heeft geregeld, maar in een artikel over Karsdorp kunnen we het niet laten de prachtige dame even te benoemen. Er is bijzonder weinig bekend over de wulpse dame, dus we laten het beeld graag voor zichzelf spreken.

Vriendin Karsdorp Astrid Lentini
© Instagram
Vriendin Karsdorp Astrid Lentini
© Instagram

ook interessant

Hij heeft alles wat je in een spits wenst en daar heeft Chelsea wel wat centen voor over....

Altijd mooi om te zien: voetballers die aan de hand van jonge kinderen het veld op komen. Ex-voetballer...

Het WK-stadion in de Braziliaanse stad Sao Paulo, dat tijdens het komende wereldkampioenschap 2014 in gebruik zal genomen...

Volgende maand zal schaatser Ronald Mulder een gooi doen naar de gouden medaille op de 500 meter tijdens...

We kennen Jan Boskamp natuurlijk als de omvangrijke oud-voetballer die regelmatig bij het programma Voetbal International aanschuift. Het...

Er lekten zojuist schokkende beelden uit op Twitter. Het Nederlands elftal heeft een dagje vrij en Youri Mulder,...