Search
Close this search box.
5 dingen die je moet weten over Marvin Zeegelaar

5 dingen die je moet weten over Marvin Zeegelaar

Hij is 26 jaar oud, van Surinaamse afkomst en speelt bij Sporting Portugal. Maar wat weten we nog meer over vleugelspeler Marvin Zeegelaar, die plotseling opdook in de Oranje-selectie van Danny Blind?

5. Is matties met Gregory van der Wiel en Kenneth Vermeer

In zijn kortstondige periode bij Ajax trok Zeegelaar op met Gregory van der Wiel en Kenneth Vermeer. Zo kwam Van der Wiel ooit in de problemen met toenmalig bondscoach Bert van Marwijk: de back had samen met Marvin en Kenneth een concert bezocht, terwijl hij zich doodleuk had ziekgemeld bij Oranje.

vander-wiel-lil-wayne
© Twitter

4. Heeft een prima FIFA-rating

Marvin Zeegelaar FIFA 17
© Futhead

Je kunt Marvin er prima bij hebben in FIFA 17: zijn rating is 76. Da’s bijvoorbeeld hoger dan Rick Karsdorp (75) en Bart Ramselaar (74).

3. Heeft geen vriendin. Of wel?

Wanneer we de Instagram van Marvin erop bezien, lijkt hij zich steevast alleen te vermaken op zonovergoten locaties. Of niet? In een lift-selfie kunnen we ook een donkere schone ontdekken. Wie deze dame is, blijft echter een mysterie.

De vriendin van Marvin Zeegelaar
© Instagram

2. Versleet 7(!) clubs

Zeegelaar Martin Jol
© Pro Shots

Marco van Basten liet Zeegelaar bij Ajax debuteren in een verloren bekerduel tegen FC Volendam (waar hij ooit in de jeugdopleiding zat). Diens opvolger Martin Jol zette hem terug naar jong Ajax, waarop hij verhuurd werd aan Excelsior. De B-ploeg van Espanyol nam Zeegelaar vervolgens over, maar ook daar hield hij het maar één seizoen uit. Na omzwervingen in Turkije (Elazığspor) en Engeland (Blackpool) viel Zeegelaar positief op bij de Portugese club Rio Ave FC en dat was reden voor topclub Sporting Portugal om hem voor vier ton op te pikken.

1. Is 45 miljoen waard

Marvin Zeegelaar Sporting Portugal
© Twitter

Bij Zeegelaar’s transfer blijkt dat een terugkeer naar Nederland er absoluut niet in zit. Elke club die geïnteresseerd is in de linksback moet namelijk een afkoopsom van 45 miljoen euro neertellen! Niet slecht voor een speler die in zijn Nederlandse periode was afgezakt naar niveau Excelsior.

ook interessant

We hadden het net over de idioot die vanmiddag een banaan op het veld gooide tijdens Atalanta tegen...

Hoewel de arrogantie van José Mourinho soms wel heel extreme vormen aanneemt, zul je je nooit vervelen bij...

Sepp Blatter wil maar wat graag baas van de FIFA blijven, maar hij heeft inmiddels concurrentie van drie...

Het is officieel: Luis Suarez vertrekt naar Barcelona. Het bijtincident op het WK heeft zijn megatransfer dus niet...

De Portugese voetballer Cristiano Ronaldo zit mogelijk flink in de problemen. De kersverse aanvaller van Juventus wordt namelijk...

Dionne Stax is helemaal niet blij met een smerig kiekje van de nieuwslezeres dat op Twitter circuleert. Ze...