Search
Close this search box.
Dit 17-jarige jochie verdient tienduizenden euro's aan stervoetballers

Dit 17-jarige jochie verdient tienduizenden euro’s aan stervoetballers

Sam Morgan is nog maar 17 jaar oud, maar lijkt een grote toekomst als zakenman tegemoet te zien. De knaap is nu al steenrijk door een lucratief handeltje, waarvoor stervoetballers als Mesut Özil en Alexandre Lacazette tienduizenden euro’s neertellen.

Sam is een ‘personal shopper’, wat niets anders betekent dan dat hij kleding regelt voor voetballers. Morgan heeft goede contacten in Europa, waardoor hij eenvoudig en snel exclusieve kleren en schoenen kan regelen die in de winkels uitverkocht zijn.

https://www.instagram.com/p/Bho8yqzlNgZ/?taken-by=sm_creps

De tiener begon zijn handeltje pas een jaar geleden, door de Instagram-pagina SM Creps op te richten. Zijn eerste klant was Arsenal-aanwinst Cohen Bramall, die hij zelf een berichtje stuurde. Daarna begon het balletje te rollen. Naast Özil en Lacazette, klopten onder andere Michy Batshuayi, Dele Alli en Kyle Walker bij hem aan.

“Er zijn al mannen geweest die tot 22.000 pond (zo’n 25.000 euro) in één keer uitgaven”, vertelt Sam aan Bleacher Report. “Ze komen naar mij omdat ik hen stukken kan bezorgen die niet te vinden zijn in winkels. Omdat ze zeldzaam, beperkt of uitverkocht zijn. Bij mij shoppen bezorgt hen ook geen kopzorgen. Ze sturen gewoon een bericht naar mij met de zaken die ze willen, ik zoek ze via mijn contacten en laat ze aan hun bezorgen.”

Veel spelers in de Premier League kennen de naam van Morgan inmiddels. Dat is af en toe best lastig als je ‘gewoon’ naar school moet. “Het is moeilijk om berichten van Premier League-spelers te negeren als je aan het studeren bent. Soms moet ik mijn telefoon gewoon wegleggen.”

“Het is altijd snel en de service is geweldig”, zegt Chelsea-speler Ross Barkley, ook klant. “Als ik iets wil, bestel ik het meestal bij Sam.”

Omdat hij nog geen rijbewijs heeft, laat Sam de kleding via Uber bezorgen.

https://www.instagram.com/p/BhhC0gsFN7Y/?taken-by=sm_creps

https://www.instagram.com/p/BhvupyNl6fe/?taken-by=sm_creps

 

 

ook interessant

Menig wenkbrauw werd gefronsd toen Ajax doelman Kjell Scherpen aan zich bond. De 20-jarige sluitpost kwam immers over...

Na de miraculeuze ontsnapping bij Schalke 04 zul je vandaag weinig Ajacieden tegenkomen zonder glimlach op hun gezicht....

Je moet toch wel heel stompzinnig zijn om na zo’n roerige week de bedreigingen richting Kenneth Vermeer nog...

Het was een oersaaie avond in Madrid, waar Chelsea Atletico Madrid op een 0-0 stand wist te houden....

Arjen Robben doorliep de jeugdopleiding van FC Groningen en debuteerde in 2000 in het betaalde voetbal. Na anderhalf...

Het is Kjeld Nuis gelukt om dubbel goud te pakken op de Olympische Winterspelen. De Nederlander pakt na...