Search
Close this search box.
Abbey Clancy 2

10 voetbalvrouwen die keihard werden bedrogen

Voetballers en een stabiel privéleven, het lijkt een zeldzaamheid. Sylvie gaf afgelopen week toe dat ze het tijdens haar huwelijk met een piloot deed, terwijl Rafael er zelf vandoor ging met haar beste vriendin Sabia. Het is zeker geen incident in een lange lijst van vreemdgaande voetballers en hun vrouwen. Wij zetten tien opmerkelijke affaires op een rijtje.

10. Sharon de Boer

© Pro Shots
© Pro Shots

Vreemdganger: Ronald de Boer

Ze mogen dan wel een eeneiige tweeling zijn, Frank en Ronald de Boer verschillen qua karakter als dag en nacht. Waar Ronald haarimplantaten heeft, laat Frank de natuur zijn gang gaan. En waar Frank al jaren gelukkig is met zijn jeugdliefde, had Ronald twee jaar een buitenechtelijke relatie. De oud-middenvelder koos na zijn onvermijdelijke scheiding definitief voor de 31-jarige zakenvrouw Suze van Rozelaar, waarmee hij onlangs een kind kreeg. Uit zijn eerdere huwelijk had De Boer al drie koters.

9. Nereida Gallardo

© Instagram
© Instagram

Vreemdganger: Cristiano Ronaldo

Ook Cristiano Ronaldo schuilt de nodige controverse in zijn privéleven niet. De dame hierboven is zijn ex Nereida Gallardo, die door de Real Madrid-aanvaller naar verluidt met diverse dames werd bedrogen. Ronaldo vond het niet nodig dat nader toe te lichten en koos de makkelijke weg door Gallardo met een sms’je te dumpen.

8. Coleen Rooney

© Instagram
© Instagram

Vreemdganger: Wayne Rooney

Wayne Rooney vond zijn zwangere vrouw in 2010 niet appetijtelijk genoeg en dus zocht hij zijn plezier… bij de hoeren! Wayne bezocht de dure prostituee Jennifer Thompson maar liefst zeven keer. Toen zijn ontrouw naar buiten kwam vertelde hij: “Coleen zal me deze keer niet vergeven.” Het was dus niet voor het eerst dat de United-spits het rosse pad zocht, maar toch is het echtpaar nog steeds bij elkaar.

7. Cheryl Cole

© Instagram
© Instagram

Vreemdganger: Ashley Cole

Ashley Cole was drie jaar getrouwd met zangeres Cheryl Cole en dat vond hij blijkbaar lang genoeg. Naar verluidt bedroog Cole haar met liefst vijf andere vrouwen. Toen dat bekend werd, ging het stel direct uit elkaar. Als we bovenstaande foto eens bekijken kunnen we ons maar één ding afvragen: Ashley, waarom?!?

6. Danielle Lloyd

© Instagram
© Instagram

Vreemdganger: Jermain Defoe

En weer een Britse voetballer op deze lijst, al ligt dat misschien aan de brutale Engelse tabloids. Voor Spurs-spits Jermain Defoe zouden we een een aparte lijst kunnen samenstellen, zoveel verschillende vrouwen maakte hij het hof. Een van zijn veroveringen was Danielle Lloyd, die hem direct dumpte nadat ze hoorde over zijn vermeende overspel.

5. Estelle Gullit

© Pro Shots
© Pro Shots

Vreemdganger: Onduidelijk.

Estelle Gullit is misschien een uitzondering op de lijst, aangezien zij degene was die Ruud bedroog met Badr Hari. Er gingen echter al langer geruchten dat het echtpaar er een open relatie op nahield. De liefde tussen Badr en Estelle is inmiddels weer over, terwijl Ruud nu samenwoont met de Mexicaanse Margaritha.

4. Abbey Clancy

© Instagram
© Instagram

Vreemdganger: Peter Crouch

We ontkomen er niet aan: alweer een Engelse voetballer! De boomlange Peter Crouch was net verloofd met Abbey Clancy, toen hij in Barcelona betrapt werd met een tienerprostituee. Geen probleem, vond de bloedmooie Abbey: een jaar later baarde ze Peter’s baby en ging de bruiloft alsnog door.

3. Gemma Atkinson

© Instagram
© Instagram

Vreemdganger: Cristiano Ronaldo. Again.

Jep, opnieuw Ronaldo met een bizarre affaire. De aanvaller had in 2007 een kortstondige relatie met het Britse model Gemma Atkinson. Er gingen geruchten over ontrouw aan beide kanten, maar Ronaldo maakte het wel erg bont: hij organiseerde een orgie met vijf prostituees! De relatie hield daarna niet erg lang meer stand.

2. Victoria Beckham

© Instagram
© Instagram

Vreemdganger: David Beckham

Wie het over voetbalvrouwen heeft, heeft het over Victoria Beckham. Poshy Spice staat al 15 jaar trouw aan David’s zijde en de twee hebben vier kinderen. Toch kon David zijn handen niet van zijn persoonlijke assistente Rebecca Loos afhouden. De affaire leverde de Brits-Nederlandse Loos vooral korte bekendheid in Engeland en Nederland op: ze verscheen in televisieprogramma’s en ging uit de kleren voor Playboy. Victoria en David bleven gewoon bij elkaar.

1. Stacey Cooke

Vreemdganger: Ryan Giggs

Ryan Giggs flikte zijn vrouw Stacey wel iets heel naars. En niet alleen zijn vrouw. De veteraan van Manchester United deelde namelijk het bed met de echtgenote van zijn broer, Natasha. Zij had heel erg veel spijt van haar daad en zei een ‘dwaas’ te zijn door haar huwelijk te riskeren voor een spannende relatie. Wat Ryan ervan vond is niet bekend, maar Stacey en hij zijn nog steeds bij elkaar. Wel wordt er door de Britse tabloids beweerd dat Gigss seksverslaafd is en de affaire met Natasha zeker niet zijn enige was.

ook interessant

Een ezel stoot zich niet tweemaal aan dezelfde steen, zo luidt het spreekwoord. Dat lijkt bepaald niet op...

24 is ze pas, maar Femke van Odijk schrijft nu al historie: ze mag zich de eerste vrouwelijke...

Het zal je niet ontgaan zijn dat er gisteren wat stemmen werden geteld. Zo ook in de voetbalkantine...

Een prachtige actie van Sami Khedira voorafgaand aan het WK-kwaifcatieduel tussen Duitsland en Noorwegen dat vanavond in Stuttgart...

Luis Suárez heeft in een interview met de Engelse pers aangegeven dat hij spijt heeft van twee fouten...

De wedstrijd om de Johan Cruijff-schaal van zondag is nu al zwaarbeladen: het is immers de eerste editie...