Search
Close this search box.
Deze 10 topvoetballers roken

Deze 10 topvoetballers roken, en er zitten ook Nederlanders tussen

Voetballers, het zijn zijn soms net mensen: er bestaat een waslijst van topspelers die ooit met een sigaretje betrapt zijn. In sommige gevallen is dat best verrassend, bij anderen een stuk minder.

10. Mario Balotelli

Super Mario heeft zich op alle mogelijke manieren misdragen, dus dat het enfant terrible ooit met een peuk gespot is mag geen verrassing heten. Hij deed het zelfs ooit in een trein.

9. Patrick van Aanholt

Vlak nadat er hartproblemen bij de Nederlander werden geconstateerd, verschenen er foto’s waarop we Van Aanholt zien lurken aan een waterpijp. Foei!

8. Radja Nainggolan

Er ontstond een heuse rel toen Rode Duivel Nainggolan tijdens het EK 2016 werd gefilmd met een peuk tussen zijn tanden. Het was echter geen verrassing voor bondscoach Marc Wilmots, die liet weten dat hij de vieze gewoonte van de middenvelder gedoogde.

7. Mesut Özil

Het ijskonijn van Arsenal werd in de zomer van 2011 gespot met een sigaret in zijn mond. Het resultaat van een weddenschap, aldus de spielmacher, die destijds nog bij Real Madrid speelde.

6. Wayne Rooney

De Manchester United-spits houdt van het goede leven: Rooney werd naast de nodige sigaretjes ook al eens met een sigaar gespot.

5. Jack Wilshere

Dit kind van Arsenal werd een grote toekomst voorspeld, maar de aanvaller is permanent geblesseerd. Dat hij tijdens zijn blessureleed regelmatig het feestbeest uithangt, helpt zijn reputatie niet echt.

4. Neymar

Als de FC Barcelona-aanvaller niet hoeft te voetballen, bevindt hij zich meestal tussen de Braziliaanse dames. En soms, heel soms doet hij dat met een peukje. Zelf beweerde de steraanvaller op Facebook dat de snuiter op onderstaande foto zijn dubbelganger is.

3. Gianluigi Buffon

Hij verdedigt als 38-jarige nog steeds het doel van Juventus, maar een gezonde levensstijl heeft de doelman bepaald niet. Alhoewel: die dame maakt veel goed.

2. Lionel Messi

Jep: zelfs de beste voetballer ter wereld heeft zich wel eens laten verleiden tot een giftig stickie, al beweerde hij zelf dat dit een lolly was. Geeft niet, Leo. We maken allemaal fouten.

1. Wesley Sneijder

We weten allemaal dat Wes het er van neemt tijdens zijn vakanties met zijn Yolanthe en daar hoort soms ook een sigaretje bij. Laat gaan, joh. Als die het maar niet doet waar Xess bij is.

ook interessant

We komen steeds dichter bij de beste 20 spelers van de wereld in de nieuwe FIFA 18 game...

Vitesse besloot eergisteren de Israëlische verdediger Dan Mori thuis te laten van het trainingskamp in de Arabische Emiraten,...

Louis van Gaal liet zich vallen en de wereld kwam niet meer bij. Dat is ongeveer de samenvatting...

Het Amerikaanse voetbalelftal moet vrijdag aantreden tegen Costa Rica. Tijdens de kwalificatiewedstrijd in de Verenigde Staten woedde er...

Jasper Cillessen maakte in 2016 een droomtransfer naar FC Barcelona, maar in werkelijkheid brokkelde de voetbaldroom van de...

Misplaatste arrogantie, geen vertrouwen van de trainer of simpelweg niet goed genoeg: er zijn al veel redenen genoemd...