Search
Close this search box.
Deze 10 topvoetballers roken

Deze 10 topvoetballers roken, en er zitten ook Nederlanders tussen

Voetballers, het zijn zijn soms net mensen: er bestaat een waslijst van topspelers die ooit met een sigaretje betrapt zijn. In sommige gevallen is dat best verrassend, bij anderen een stuk minder.

10. Mario Balotelli

Super Mario heeft zich op alle mogelijke manieren misdragen, dus dat het enfant terrible ooit met een peuk gespot is mag geen verrassing heten. Hij deed het zelfs ooit in een trein.

9. Patrick van Aanholt

Vlak nadat er hartproblemen bij de Nederlander werden geconstateerd, verschenen er foto’s waarop we Van Aanholt zien lurken aan een waterpijp. Foei!

8. Radja Nainggolan

Er ontstond een heuse rel toen Rode Duivel Nainggolan tijdens het EK 2016 werd gefilmd met een peuk tussen zijn tanden. Het was echter geen verrassing voor bondscoach Marc Wilmots, die liet weten dat hij de vieze gewoonte van de middenvelder gedoogde.

7. Mesut Özil

Het ijskonijn van Arsenal werd in de zomer van 2011 gespot met een sigaret in zijn mond. Het resultaat van een weddenschap, aldus de spielmacher, die destijds nog bij Real Madrid speelde.

6. Wayne Rooney

De Manchester United-spits houdt van het goede leven: Rooney werd naast de nodige sigaretjes ook al eens met een sigaar gespot.

5. Jack Wilshere

Dit kind van Arsenal werd een grote toekomst voorspeld, maar de aanvaller is permanent geblesseerd. Dat hij tijdens zijn blessureleed regelmatig het feestbeest uithangt, helpt zijn reputatie niet echt.

4. Neymar

Als de FC Barcelona-aanvaller niet hoeft te voetballen, bevindt hij zich meestal tussen de Braziliaanse dames. En soms, heel soms doet hij dat met een peukje. Zelf beweerde de steraanvaller op Facebook dat de snuiter op onderstaande foto zijn dubbelganger is.

3. Gianluigi Buffon

Hij verdedigt als 38-jarige nog steeds het doel van Juventus, maar een gezonde levensstijl heeft de doelman bepaald niet. Alhoewel: die dame maakt veel goed.

2. Lionel Messi

Jep: zelfs de beste voetballer ter wereld heeft zich wel eens laten verleiden tot een giftig stickie, al beweerde hij zelf dat dit een lolly was. Geeft niet, Leo. We maken allemaal fouten.

1. Wesley Sneijder

We weten allemaal dat Wes het er van neemt tijdens zijn vakanties met zijn Yolanthe en daar hoort soms ook een sigaretje bij. Laat gaan, joh. Als die het maar niet doet waar Xess bij is.

ook interessant

Nieuwjaarsavond is voor Rafael van der Vaart en Sabia Engizek een stuk minder heftig verlopen dan afgelopen jaar....

Als je de nacompetitie-pot tussen De Graafschap en Almere City hebt gezien, was het je misschien opgevallen: de...

Steven Berghuis heeft de deur van de de Kuip definitief achter zich dichtgetrokken, en speelt bij aartsrivaal Ajax....

Een vreemd voorval in de Finse competitie dit weekend. Speler Rasmus Schüller van HJK Helsinki scoorde in de...

Wesley Sneijder had duidelijk een betere kerst dan zijn landgenoten Louis van Gaal en Memphis Depay. Het was immers...

Darter Co Stompé en zijn vrouw Daniëlle hebben flinke straffen gekregen voor het vervalsen van hun belastingaangifte. De...