Search
Close this search box.
deze-sportpersonalities-hebben-een-piepjong-vriendinnetje copy

Deze 10 sportpersonalities hebben een piepjong (ex)vriendinnetje

Beroemdheden die langer dan vijf jaar dezelfde vrouw hebben, da’s behoorlijk zeldzaam. Ook in de sportwereld hebben veel rijkaards hun vrouw ingeruild voor een jonger (en vooral knapper) exemplaar. Wij zetten 10 opmerkelijke voorbeelden op een rijtje.

10. Massimiliano Allegri

De huidige Juventus-coach (48) besloot het in 2012 aan te leggen met de 28-jarige playmate Gloria Patrizi. Hun relatie liep na twee jaar op de klippen, maar Massimiliano is zijn smaak voor jonge blaadjes niet verloren: zo werd hij vorig jaar nog meermaals met een donkerharig meisje gespot.

Gloria Patrizi en Allegri
© Instagram

https://twitter.com/affaripuntovirg/status/528535596374196224

9. Roman Abramovic

We zouden het vreemd vinden als de steenrijke Roman Abramovic (49) géén bloedmooie vrouw aan zijn zijde heeft. Dat is dan ook zo: hij is getrouwd met de 34-jarige Dasha Zhukova, een beeldschone kunstverzamelaarster. Zhukova is de derde vrouw van de Chelsea-eigenaar en het paar heeft twee kinderen.

8. Sven-Goran Eriksson

Deze 68-jarige coach van onder andere Engeland en Manchester City was zijn vrouw zat en ruilde haar in voor een stripper die zijn dochter had kunnen zijn. Sven schijnt sowieso weinig op te hebben met de echtelijke voorwaarden: één van zijn ex-vrouwen beweert dat hij er tijdens hun huwelijk zes(!) andere dames op nahield. Klinkt bijzonder vermoeiend.

https://twitter.com/king_rela/status/493698925451558912

7. Boris Becker

Boris Becker, wiens seksuele escapades hem zijn huwelijk kostten, vroeg zijn 24-jarige vriendinnetje in 2008 ten huwelijk. Zelf was hij toen de 40 al gepasseerd. Van een bruiloft kwam het nooit: het stel ging datzelfde jaar weer uit elkaar. De 47-jarige Wimbledon-winnaar heeft inmiddels een vrouw die iets meer bij zijn eigen leeftijd past: het 39-jarige, Nederlandse model Sharlely Kerssenberg.

Ex Boris Becker
Alessandra Meyer, jeugdige ex-dinnetje van Becker © Instagram

6. Gary Lineker

De 55-jarige oud-spits trouwde in 2009 met de nu 36-jarige Danielle Bux, een model uit Wales. Het stel besloot begin dit jaar uit elkaar te gaan, naar verluidt omdat Danielle een gezin wil stichten en Lineker – die al vier kinderen uit een eerder huwelijk heeft – daar geen trek in had.

Danielle Bux, Ex Gary Lineker
© Facebook

4. Enrique Sánchez Flores

Watford-coach Enrique Sánchez Flores (50) schaakte zes jaar geleden het Hongaarse model Orsi Fehér (36). Hij leerde haar kennen in zijn tijd bij Benfica, waar haar broer destijds actief was. Miklos Feher overleed in 2004 aan een hartstilstand op het veld.

Premier League-coach heeft bloedmooie vriendin
© Instagram
Premier League-coach heeft piepjonge vriendin
Enrique Sánchez Flores, de geluksvogel in kwestie. © Pro Shots

4. Silvio Berlusconi

Een onvermijdelijke naam op dit lijstje, want de bunga bunga-feestjes van de AC Milan-baas én oud-premier van Italië zijn alom bekend. Silvio zat ernstig in de shit toen bleek dat één van de gasten op zijn sekspartijtjes, de Marokkaanse ‘Ruby’, slechts 17 lentes jong was. Berlusconi werd aangeklaagd voor het aanzetten tot kinderprostitutie én veroordeeld tot zeven jaar cel. Daadwerkelijk brommen hoefde de 79-jarige viespeuk echter nooit.

Silvio Berlusconi
© Pro Shots

3. Kees Jansma

Je zou het op het eerste gezicht niet zeggen, maar Kees Jansma is een ware ladies man. De kale voetbalverslaggever versleet twee vrouwen, maar is inmiddels alweer lang gelukkig met Petra Bosman. Leeftijdsverschil: 25 jaar! Het paar kreeg twee kinderen en dat betekent dat er tussen Kees’ eerste en laatste spruit 32 jaar zit!

Kees Jansma
© Pro Shots

2. Marcel Boekhoorn

De geldschieter van NEC is een ware playboy; Boekhoorn (56) sloeg eerder al de rondborstige Tatjana Simic aan de haak, maar die affaire was van korte duur. Zijn verhouding met de exotische Hind (31 lentes jong) hield langer stand; er kwam afgelopen jaar een einde aan hun relatie, die uit 2013 stamde.

1. Sepp Blatter

Corrupt, egocentrisch én een oude snoeperd. Sepp doet zich op zijn 79e namelijk nog tegoed aan de 51-jarige Linda Barras. Een snelle rekensom leert dus dat ze bijna 30 jaar jonger is dan de seniele ex-voetbalbaas! Ook willen we jullie een ander smakelijk gerucht niet houden: Sepp zou een kortstondige affaire hebben gehad met Irina Shayk, de 30-jarige ex van Cristiano Ronaldo!

Dit MEGABEDRAG krijgt Blatter per jaar
© Pro Shots

ook interessant

De wedstrijd om de Johan Cruijff-schaal van zondag is nu al zwaarbeladen: het is immers de eerste editie...

Diego Armando Maradona heeft de ‘Hand van God’ een compleet nieuwe betekenis gegeven. Waar het 24 jaar geleden...

Maxime Lestienne en Jeroen Zoet hebben zich gisteravond misdragen op Stratumseind, een uitgaansstraat in Eindhoven. De politie pakte...

Het is spijtig dat Ierland zo goed als zeker naar huis vliegt na de groepsfase, want het ene...

Heel voorspelbaar, maar daarom niet minder pijnlijk. Diego Maradona heeft vanmiddag honderden prijswinnaars een teleurstellende middag bezorgd. De...

In zijn woonplaats Volendam is oud-international Gerrie Mühren overleden, hij is slechts 67 jaar geworden. De oud-voetballer van...