Search
Close this search box.
anna-kournikova-main

Deze 10 sporters deden de vrouw van een ploegmaat

Trouwe sporters, da’s net zo onrealistisch als Sylvie Meis met kleren aan en Wesley zonder Yolanthe. We besteedden eerder al aandacht aan vreemdgaande voetballers, bizarre seksschandalen en voegen daar een pikant hoofdstuk aan toe: topsporters die de vrouw van hun ploegmaat een beurt gaven. Met overtreffende trap, want bij één van onderstaande gevallen was zelfs een moeder in het spel!

10. Fritz Peterson en Mike Kekich (New York Yankees)

Honkballer Fritz Peterson was jaren gelukkig getrouwd, maar vond de wederhelft van teamgenoot Mike Kekich een stuk leuker. Nu is dat een beetje het gegeven in dit lijstje, ware het niet dat Kekich op zijn beurt een oogje had op Peterson’s vrouw! Dat kwam dus mooi uit: de spelers organiseerden afzonderlijke persconferenties waarin ze bekendmaakten van meisje te wisselen. Peterson is 40 jaar later nog steeds getrouwd met Kekich’ ex, maar zijn ploegmaat hield het maar twee jaar uit met Peterson’s vrouw.

9. Mauro Icardi en Maxi Lopez (Internazionale)

Maxi Lopez was in zijn tijd bij Internazionale zo goedhartig om de jeugdige Mauro Icardi in huis te nemen. Had die beter niet kunnen doen: Lopez’ toenmalige vrouw Wanda Nara ging er zonder pardon vandoor met de 23-jarige spits. Een halfjaartje na de scheiding van Lopez stapte ze in het huwelijksbootje met Icardi, en oh ja, ze is tegenwoordig ook de zaakwaarneemster van de Argentijn.

Maruo Icardi en Wanda Nara
© Instagram
Mauro Icardi, Wanda Nara en Maxi Lopez
© Instagram

8. Jason Richardson, Leandro Barbosa en Steve Nash (Phoenix Suns)

Basketballer Steve Nash dumpte zijn vrouw net nadat zij hun derde kind ter wereld had gebracht. Er dook al snel een reden op: de baby zou namelijk Afro-Amerikaans bloed hebben. Vreemd, want zowel Nash als zijn ex zijn blank. De vader van het kind is naar verluidt één van zijn toenmalige ploegmaten: Leandro Barbosa of Jason Richardson. Wie Nash’ ex echt heeft bezwangerd, blijft tot op de dag van vandaag onduidelijk.

7. Tony Parker and Brent Barry (San Antonio Spurs)

Je zou toch denken dat je wel twee keer nadenkt voor je de bloedmooie actrice Eva Longoria bedriegt. Haar ex-man, basketballer Tony Parker, kon het echter niet laten vieze berichtjes uit te wisselen met Erin Barry, de vrouw van zijn voormalige teamgenoot. Hoewel nooit is bevestigd dat er meer is gebeurd dan dat, gingen beide echtparen op hetzelfde moment uit elkaar. Geeft toch te denken.

Eva Longoria
© Instagram

6. Jordan Ayew en Afriyie Acquah (Ghana)

De meeste mannen in dit lijstje zijn matennaaiers, maar wat Jordan Ayew zijn teamgenoot Afriyie Acquah flikte is de ultieme steek in de rug. Hij onderhield vier(!) jaar lang een affaire met Amanda Owusu, de vrouw van de Torino-middenvelder. Het tweetal had geregeld seks en ze stuurde hem naaktfoto’s (die we helaas niet hebben). Het overspel kwam uiteindelijk aan het licht door een uitgelekt audio-fragment, waarin de twee hun wilde avontuurtjes bespreken.

Amanda Owusu
© Instagram

5. Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne (België)

Ze mogen dan zo’n gemoedelijk accentje hebben, ook Belgen halen kutstreken uit. Zo nodigde doelman Thibaut Courtois de vriendin van zijn Rode Duivels-teammaat Kevin De Bruyne ooit uit in Madrid, om haar aldaar een beurt te geven. “Hij had lekker voor me gekookt”, was de bijzondere verklaring van De Bruyne’s toenmalige chick. We hoeven jullie niet te vertellen dat Kevin zijn meisje op straat zette en het tussen Courtois en De Bruyne nooit goed kwam. “Ook al vind ik het nog altijd niet kunnen wat Courtois heeft gedaan, we blijven professioneel samenwerken”, zei de middenvelder daarover.

https://twitter.com/FutAdelantado/status/699873466472792066

4. Paul Terry and Dale Roberts (Rushden & Diamonds FC)

Matennaaierij met een uiterst trieste afloop. Voetballer Paul Terry, nota bene de broer van die andere eikel, dook in bed met de chick van ploegmaat Dale Roberts. De affaire lekte uit, maar daar eindigt dit verhaal helaas niet. Roberts kon de misstap van zijn verloofde niet verkroppen en hing zich op in hun huis, waarmee hij Terry ongetwijfeld met een immens schuldgevoel opzadelde. Net goed.

3. John Terry en Wayne Bridge

De bekendste matennaaier in dit lijstje is uiteraard Chelsea-icoon John Terry. John sierde maandenlang de Engelse tabloids, nadat bekend werd dat hij een affaire met de vriendin van zijn toenmalige ploegmaat Wayne Bridge onderhield. Het bleef niet zonder gevolgen voor Terry, die zijn aanvoerdersband bij Engeland moest inleveren. Toen Terry en Bridge een seizoen later tegenover elkaar stonden in de Premier League, weigerde laatstgenoemde de hand van de verdediger. Kunnen we ons iets bij voorstellen.

John Terry en Wayne Bridge
© Pro Shots

2. Delonte West and LeBron James (Cleveland Cavaliers)

Een teamgenoot die er met je vrouw vandoor gaat, het lijkt bijna niet erger te kunnen dan dat. Je snapt waar we heen willen, want toch wel dus: er doken in 2010 namelijk geruchten op dat basketballer Delonte West het iets te gezellig had met de moeder van LeBron James, zijn toenmalige teammaat bij de Cleveland Cavaliers. Beide mannen ontkenden dit bizarre verhaal uiteraard met klem, maar je vraagt je toch af hoe zo’n bericht de wereld inkomt…

1. Sergei Fedorov and Pavel Bure (Rusland)

Ex-tennisster en topmodel Anna Karnikova was het lijdend voorwerp in deze vete tussen de Russische ijshockeyers Pavel Bure en Sergei Fedorov. Burre bevestigde tegenover de pers dat hij verloofd en zelfs kort getrouwd was met de dame, maar in hetzelfde tijdsbestek werd ze intiem gefotografeerd met zijn teamgenoot Fedorov. Of hij de reden is geweest van haar breuk met Burre is nooit echt duidelijk geworden, maar het lijkt erop dat de stoute Anna van twee walletjes snoepte.

Anna Kournikova
© Facebook

ook interessant

Het nieuwe seizoen van de Premier League zit er weer aan te komen. Het seizoen van 2020 /...

Torino-aanvaller Maxi Lopez heeft een probleem na een bizarre wraakactie van zijn ex. Wanda Nara zette gisteren op...

Zorgverzekeraar Menzis eist excuses van eredivisieclub Vitesse. De Volkskrant meldt dat Menzis, een van de hoofdsponsors van de...

De ambities van Jesse Klaver, die zichzelf graag met John F. Kennedy vergelijkt, zijn torenhoog. Dat de Groenlinks-leider...

Over ruim 1,5 maand begint het nieuwe Formule 1 seizoen met de GP van Australië in Melbourne. Max...

Voor het WK van 2014 werd €350 miljoen uitgetrokken voor de bouw van het stadion Estadio Mane Garrincha....