Search
Close this search box.
Spelers met eerste en tweede vrouw

10 Nederlandse voetballers met hun eerste én hun nieuwe vrouw

Ze switchen vaker van vrouw dan van voetbalschoenen, die voetballers. In dit lijstje 10 Nederlandse spelers die hun eerste meisje inruilden voor een nieuw exemplaar. Van Richairo Zivkovic, tot Ron Vlaar! Met foto’s, uiteraard.

10. Lars Veldwijk

Kelly Loef Monica Geuze Lars Veldwijk
© Instagram

De oud-speler van PEC Zwolle was lang gelukkig met Kelly Loef, tevens de moeder van zijn zoontje. Lars’ omzwervingen in Europa – hij balt tegenwoordig bij KV Kortrijk – deden hem kennelijk verlangen naar iets nieuws, want hij ruilde Kelly in voor de beeldschone dj en vlogster Monica Geuze. De twee hebben het héél gezellig samen.

9. Richairo Zivkovic

Noah Celik Zoe Tauran Richairo Zivkovic
© Instagram

Het eerste vriendinnetje van eeuwig talent Zivkovic, Noah Celik, ging viraal toen ze in een talentenshow zomaar riep dat haar vriendje ‘niet zo goed meer is’. Pijnlijk natuurlijk, en misschien de reden dat Zivko haar dumpte voor een ander zangeresje: de 18-jarige Zoë Tauran.

8. Wesley Sneijder

Ramona Streekstra Yolanthe Wesley Sneijder
© Pro Shots / Instagram

Wesley stapte in 2005 in het huwelijksbootje met zijn jeugdliefde Ramona Streekstra. Het paar kreeg één zoon, maar het huwelijk hield slechts vier jaar stand: Ramona en Wes gingen in zijn Real Madrid-periode definitief uit elkaar. De middenvelder verloofde zich in hetzelfde jaar met Yolanthe, die op haar beurt Jan Smit in de steek liet. De rest is geschiedenis.

7. Davy Klaassen

Amber Moolenbeek Laura Davy Klaassen
© Instagram / Pro Shots

Voetballers en jeugdvriendinnetjes, dat is wel een dingetje. Ook Davy Klaassen date lange tijd zijn ‘high school sweetheart’ Amber Molenbeek, om haar vorig jaar te verruilen met de beeldschone Laura. Het is dikke mik: Laura vergezelde de Ajacied al op het voetbalgala.

6. Rafael van der Vaart

© Instagram / Pro Shots

Tja, het roerige privéleven van Raf is in heel Nederland bekend. Van zijn eerste vrouw Sylvie Meis, naar een relatie met ene Sabia B., tot kortstondige scharrel Christie Bokma, we mochten er allemaal van meegenieten. De middenvelder lijkt de liefde nu écht te hebben gevonden, bij handbalster Estavana Polman. We hopen het van harte, want de twee zijn in verwachting van hun eerste kindje.

5. Ronald de Boer

Ronald de Boer Sharon de Boer Suze van Rozelaar
© Pro Shots

Ronald’s eerste liefde was Sharon de Boer, maar van een gelukkig huwelijk was geen enkele sprake: de oud-aanvaller ging naar eigen zeggen veelvuldig vreemd. Foei! Hij besloot uiteindelijk definitief voor één van zijn minnaressen te kiezen: de kledingverkoopster Suze van Rozelaar. Alsof drie dochters uit zijn eerste huwelijk nog niet genoeg was, verwerkte hij er bij zijn jongere vrouw nog twee.

4. Vincent Janssen

Rachelle Reijnders Vincent Janssen
© Instagram

De Tottenham-spits had vóór zijn rijs naar de top een relatie met de vrolijke krullenbol Jacqueline Joseph, maar werd vorig jaar plotsklaps gespot met beauty-queen Rachelle Reijnders. Ook dat lijkt inmiddels weer oud nieuws, want alle gezamenlijke foto’s van het tweetal zijn zorgvuldig van Rachelle’s Instagram gedelete. Geen goals, geen chickie. Gaat lekker, Vincent!

3. Ron Vlaar

Stephanie Bakker Manon van der Meij Ron Vlaar
© Facebook

Het huwelijk van Stephanie Bakker en Ron Vlaar strandde na twee jaar; Stephanie (links) had het volgens de roddelpers iets te gezellig met Gregory van der Wiel. Wat daarvan klopt weten we niet; wél is duidelijk dat Ron tegenwoordig de bevallige blondine Manon van der Meij date. Met Stephanie kreeg de verdediger al twee kinderen, maar ook Manon is inmiddels in blijde verwachting.

2. Patrick Kluivert

Angela van Hulten Rosanna Kluivert Patrick Kluivert
© Instagram / Pro Shots

Patje trouwde in 2000 met Angela van Hulten en kreeg drie zoons met zijn eerste vrouw, waaronder de huidige Ajacied Justin Kluivert. Het huwelijk strandde na vier jaar, waarop Kluivert in 2006 de liefde vond bij Rossana Lima. Met haar kreeg hij nog een zoontje.

1. Ruud Gullit

"Badr deed dochter Estelle"
© Instagram

Rafael van der Vaart heeft een roerig privéleven, maar Ruud Gullit spant toch écht de kroon. In het tijdsbestek van een slordige 30 jaar had de oud-aanvaller drie vrouwen en twee lange relaties, waar in totaal zes kinderen uit voortkwamen. Klinkt erg vermoeiend. Het begon met Yvonne de Vries in 1984 (zie onder), maar inmiddels is Ruud alweer even gelukkig met Karin. De blondine hierboven is uiteraard Estelle, zijn derde vrouw.

ook interessant

In de Peruaanse competitie dit weekend was er een zeer opmerkelijk moment. In de wedstrijd tussen topclubs Pacífico...

Terwijl hun naamgenoot het Spaans benauwd krijgt, gaat EA Sports gewoon vrolijk door met het ontwikkelen van FIFA 16. Mét revolutionaire verandering, want...

Terwijl Tom Dumoulin nog goed en wel aan het wielerseizoen moet beginnen, heeft landgenoot Niki Terpstra zijn eerste...

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, en dat betekent dat de bikinifoto’s je om de oren vliegen...

We vragen ons sterk af of het huwelijk tussen Maxim Hartman en de NOS een lang leven beschoren is. De flamboyante presentator maakte...

Nick Kyrgios staat al enige tijd bekend als de Mario Balotelli van de tennissport, maar de belediging die...