Search
Close this search box.
Guuske

10 BN’ers met clubliefde

Een groot gedeelte van de Nederlanders is voetbalfan en dus ligt het voor de hand dat ook BN’ers een voorkeur hebben voor een bepaalde club. Wij presenteren 10 bekende Nederlanders met echte clubliefde!

10. Jules Deelder – SpartaJules

De beste man is altijd in het zwart gekleed en men noemt hem ook wel ‘de Nachtburgemeester van Rotterdam’. Hij is al vanaf jongs af aan fan van Sparta en bij elke thuiswedstrijd present.

9. Guus Meeuwis – PSVGuuske

De bekendste Brabander van Nederland is fan van PSV. Dat liet Guus maar weer eens zien tijdens het afgelopen kampioenschap van de Eindhovenaren, waar hij nadrukkelijk aanwezig was.

8. Tijl Beckand – ADO Den Haag Tijl

De professionele grapjas werd geboren in Den Haag en zat in zijn jonge jaren bij elke thuiswedstrijd op de tribune. Nu Tijl Den Haag vaarwel heeft gezegd zien we hem minder vaak bij zijn cluppie, maar als hij tijd heeft is hij aanwezig.

7. Peter R. de Vries – Ajax Peter

De bekende (en behoorlijk onuitstaanbare) misdaadverslaggever is een bekend gezicht in de ArenA en bezoekt elke wedstrijd. Tegenwoordig zullen dat ook de jeugdwedstrijden zijn, nu Peter zichzelf voetbalmakelaar noemt.

6. Wilfred Genee – Cambuur Leeuwarden Willi

De geboren Leeuwarder is al vanaf kinds af aan fan van Cambuur en laat dat in zijn programma VI nadrukkelijk merken.

5. Johan Derksen – NECderksen

Genee’s sidekick is sinds zijn jeugd supporter van NEC en ging vroeger met zijn vader en opa wekelijks naar het stadion.

4. Tom Egbers – Heracles Almeloegbers

De geboren Almeloër is altijd al een fan geweest van Heracles en schreef zelfs een boek over voormalig Heracles-voetballer Steve Mokone, die furore maakte bij de club als eerste donkere speler in Nederland.

3. Fatima Moreira de Melo – Feyenoord fatima

Deze bevallige ex-hockeyster woont in Rotterdam en bezoekt regelmatig de Kuip. Dat zal waarschijnlijk te maken hebben omdat ze ex-tennisser Raemon Sluiter date, een groot Feyenoord-fan.

2. Frank Evenblij – Willem II evenblij

Hij werd supporter van Willem II door een Panini plaatje van oud-speler John Feskens en raakte verkocht aan de club. Bij de promotie van de Tilburgers mocht Evenblij zelfs de huldiging op de heuvel verzorgen.

1. Erik Dijkstra – FC Twente erik dijkstra

Deze ex-Jakhals is al van jongs af aan supporter van FC Twente. Hij nam zelfs een tattoo van zijn club toen de Tukkers in 2010 kampioen werden! In VAK P zal je Dijkstra niet zien, want daar is hij naar eigen zeggen te schijterig voor.

ook interessant

Een zeer onverwacht bericht vanuit Saudi Arabië. Bondscoach van het land, Bert van Marwijk, is per direct vervangen...

Volgend jaar zomer is er geen EK-avontuur in Frankrijk voor de spelers, dus zullen we in die periode...

Weet je nog, dat we eergisteren meldden dat Mesut Özil zich verloofd zou hebben met Miss Turkije 2014?...

Mooiboy Victor Mids verbaast bekend en onbekend Nederland al seizoenenlang met zijn populaire illusieprogramma. Het nieuwe seizoen van...

Het levert bijzondere beelden op, al in het hotel, in de bus, op het veld, in de kleedkamer...

Barcelona-spelers zijn na het duel met Real Madrid opgewacht door de fans van de Catalaanse club. De supporters...